Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ВРХУНСКИ ТРИК: Ставите само мало ОВОГ зачина у кајгану и биће 100 одсто УКУСНИЈА!

17.09.2016. 09:11
Пише:
Србија Данас
kajgana
кајгана / Извор: Профимедиа

Увек ћете правити на овај начин.

Када је спремање кајгане у питању, многи мисле да је довољно само умутити и испећи јаје. Међутим, постоји мали трик уз који ће вам јело бити много укусније. 

Оригано је зачин који иде у скоро свако јело, али јајима даје заиста посебан шмек. 

origano
оригано / Извор: Профимедиа

Поступак је следећи:

Исецкајте пола главице црног лука и пропржите на уљу. Немојте штедети на уљу јер ће вам се тако јаје боље испећи. Умутите и посолите јаја и ставите у тигањ, а можете исецкати и неку шункицу или сланиницу. Додајте два прстохвата оригана, а можете да убаците и мало кима.

Све добро умутите и испеците, а када се зготови, извадите на тањир на који сте претходно ставили убрус, како бисте исцедили вишак уља. 

Јаја можете послужити уз чери парадајз и мало першуна.

Пријатно!

Скувајте их на ОВАЈ начин и никада више нећете добити ГЊЕЦАВЕ ШПАГЕТЕ!