Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

ПИКАНТНИ УЖИТАК уз "хармоника" МЕСО! Спој зачина и поврћа у ком ће сва чула УЖИВАТИ

07.08.2021. 12:01
harmonika meso
хармоника месо / Извор: Фото: Youtube Printscreen/Jelajelena Петровиц

За све љубитеље пикантних јела

Спој меса и поврћа са додатком најлепших зачина јело је које обожавају сви гурмани.

Ако волите пикантне залогаје онда је овај рецепт из бакине кухиње прави избор за вас.

КЉУЧ ЗА ОПСТАНАК БРАКА: Овоме придајемо мање значаја а важније је од с*кса!

КЉУЧ ЗА ОПСТАНАК БРАКА: Овоме придајемо мање значаја а важније је од с*кса!

Зову га "ЛЕТЊА ИНФУЗИЈА": Додајте ове састојке у два литра воде и имате СУПЕРЗДРАВ напитак за цео дан

Зову га "ЛЕТЊА ИНФУЗИЈА": Додајте ове састојке у два литра воде и имате СУПЕРЗДРАВ напитак за цео дан

Потребно је:

  • 2 комада белог пилећег меса
  • 4-5 чена белог лука
  • 50 гр качкаваља у листићима
  • 50 гр суве сланине
  • 1 зелена паприка

Прелив:

  • соли и бибера
  • 50 маслиновог  уља
  • 1 кашичица сенфа
  • 3 кашике мајонеза
  • 1 кашика соја соса
  • мало црвене млевене паприке и туцане

pikantno meso sa povrcem
пикантно месо са поврцем / Извор: Фото: Youtube Printscreen/Jelajelena Петровиц

Припрема:

Месо засечи што дубље по целој ширини у размаку од 2 цм. Да би дубље засекли, штапићем за месо по дужини пробушите месо. У прорезе стављајте листиће белог лука, паприке, качкаваља, суве сланине. У чинију измешајте уље, мајонез, сенф, соја сос, паприку слатку и туцану, со и бибер. Прелити пуњено месо. По жељи ставити мало кромпира. Пећи на 210 степени око 45 мин.