clear sky
16°C
17.05.2024.
Beograd
eur
117.105
usd
107.8514
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

PIKANTNI UŽITAK uz "harmonika" MESO! Spoj začina i povrća u kom će sva čula UŽIVATI

07.08.2021. 12:01
Piše:
Srbija Danas
harmonika meso
harmonika meso / Izvor: Foto: Youtube Printscreen/Jelajelena Petrovic

Za sve ljubitelje pikantnih jela

Spoj mesa i povrća sa dodatkom najlepših začina jelo je koje obožavaju svi gurmani.

Ako volite pikantne zalogaje onda je ovaj recept iz bakine kuhinje pravi izbor za vas.

KLJUČ ZA OPSTANAK BRAKA: Ovome pridajemo manje značaja a važnije je od s*ksa!

KLJUČ ZA OPSTANAK BRAKA: Ovome pridajemo manje značaja a važnije je od s*ksa!

Zovu ga "LETNJA INFUZIJA": Dodajte ove sastojke u dva litra vode i imate SUPERZDRAV napitak za ceo dan

Zovu ga "LETNJA INFUZIJA": Dodajte ove sastojke u dva litra vode i imate SUPERZDRAV napitak za ceo dan

Potrebno je:

  • 2 komada belog pilećeg mesa
  • 4-5 čena belog luka
  • 50 gr kačkavalja u listićima
  • 50 gr suve slanine
  • 1 zelena paprika

Preliv:

  • soli i bibera
  • 50 maslinovog  ulja
  • 1 kašičica senfa
  • 3 kašike majoneza
  • 1 kašika soja sosa
  • malo crvene mlevene paprike i tucane

pikantno meso sa povrcem
pikantno meso sa povrcem / Izvor: Foto: Youtube Printscreen/Jelajelena Petrovic

Priprema:

Meso zaseči što dublje po celoj širini u razmaku od 2 cm. Da bi dublje zasekli, štapićem za meso po dužini probušite meso. U proreze stavljajte listiće belog luka, paprike, kačkavalja, suve slanine. U činiju izmešajte ulje, majonez, senf, soja sos, papriku slatku i tucanu, so i biber. Preliti punjeno meso. Po želji staviti malo krompira. Peći na 210 stepeni oko 45 min.