Направите сами СУВИ ЗАЧИН: Ево како да припремите потпуно ЗДРАВ ЗАЧИН за вашу породицу, без АДИТИВА
Неизоставан састојак за свако кувано јело...
Многе домаћице у кухињи имају зачин вегету, која је неизоставна у сваком јелу. Додаје се у варива, меса, потаже, супе и чорбе. Међутим, због адитива који се додају у овај зачин, није препоручљиво да тако често буде у употреби. Како бисте избегли ово, а да не морате да се одрекнете омиљеног зачина, препоручујемо да вегету направите сами и то веома лако.
Припремљена на овај начин је веома здрава и једнако добра као она из продавнице.

ДИЈЕТА ЦЕЦЕ РАЖНАТОВИЋ: Певачица СМРШАЛА ПЕТ КИЛОГРАМА уз овај план исхране, једна НАМИРНИЦА је кључна

ИСХРАНА НОВАКА ЂОКОВИЋА: Тенисер НЕ једе МЕСО, овако надокнађује ПРОТЕИНЕ, а ово је ОБАВЕЗНО на МЕНИЈУ
Састојци:
- 500 г шаргарепе
- 250 г пашканата
- 1 већи корен целера
- лист першуна и целера
- со
Припрема:
Шаргарепу, целер и пашканат опрати и ољуштити, затим самлети или изблендирати (лишће ножем исећи). Сушити један дан на сунцу или рерни на око 70 степени. У току сушења промешати. На количину сушеног поврћа додати исто толико соли (или мање по жељи). Добија се 200 г сувог зачина. Спаковати у теглу и држати у фрижидеру.
Уколико је по вољи, можете за ово користити морску или хималајску со.