Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ДРОГА, ТРОЈКА, ЗАТВОР, ЛУДЕ ЖУРКЕ: Ове ПОЗНАТЕ ЛИЧНОСТИ су спас пронашле у РЕХАБИЛИТАЦИЈИ

06.04.2022. 09:40
Пише:
Србија Данас/Задовољна.хр
Lindzi Lohan
Линдзи Лохан / Извор: Профимедиа

Многе славне личности годинама су се бориле са пороциама, након чега су спас и излечење покушали да нађу на рехабилитацији

Добро је да се повремено опустимо и "откачимо", али за неке познате холивудске фаце, луди проводи су постали начин живота. То се обично заврши неславно, што видимо кроз примере многобројних "посрнулих" звезда. Ко је у Холивуду познат по дивљим журкама?

Сигурно сте видели ужасавајуће папарцо фотографије ових познатих личности – јер утицај алкохола и разних супстанци не може да сакрије гламурозна шминка, ни одећа.

Ко је живео за провод у Холивуду?

"МНОГИ СУ МЕ ОСУЂИВАЛИ": Даница Максимовић открила зашто се никада није удала за невенчаног супруга са којим има сина

"МНОГИ СУ МЕ ОСУЂИВАЛИ": Даница Максимовић открила зашто се никада није удала за невенчаног супруга са којим има сина

УГОЈИЛА СЕ 14 КГ У ТРУДНОЋИ, САД ПОКАЗАЛА СТОМАК: Каћа објавила фотку из теретане - нико не може да верује шта види (ФОТО)

УГОЈИЛА СЕ 14 КГ У ТРУДНОЋИ, САД ПОКАЗАЛА СТОМАК: Каћа објавила фотку из теретане - нико не може да верује шта види (ФОТО)

Линзи Лохан

Линдзи Лохан је била краљица журки. Много пута је фотографисана како пијана излази из клубова, али је постала предмет подсмеха на интернету 2007. године када је фотографисана како спава, са отвореним устима уста, на сувозачевом седишту у ауту после ноћног провода са тадашњом девојком Самантом Ронсон.

Лохан је свима вређала интелигенцију када је тврдила да је користила кокаин „можда четири или пет пута“ у свом животу и да никада није много пила.

Поред осуде за употребу кокаина 2007. године, Лохан је такође ухапшена због вожње у пијаном стању, безобзирне вожње и крађе у радњи. Ишла је на рехабилитацију три пута.

Парис Хилтон

Богата наследница стекла је име и репутацију својим лудим журкама. Она је цео свој одрасли живот посветила томе да изгледа као принцеза журки.

На врхунцу своје славе, стално је правила скандале. Она је 2006. године осуђена због сумње да је возила под дејством алкохола. Изјаснила се кривом и прихватила је нагодбу који је укључивала условну казну од 36 месеци, казну од 390 долара и програм едукације о алкохолу, известио је Пеопле.

Године 2010. Парис је ухапшена због поседовања кокаина. Према ЦБС News-u, она је избегла казну затвора признајући да је имала кокаин у торбици и да је лагала полицију када је ухапшена.

Paris Hilton
Парис Хилтон / Извор: Профимедиа

Кејт Мос

Године 2008. Мос је организовала 34-часовну забаву за свој 35. рођендан - један сат за сваку годину свог живота, објавио је Гардијан. На несрећу бившег супермодела, прослава је трајала само 18 сати пре него што су њени пријатељи отишли, али не и пре него што је неколико полицијских позива упућено од комшија које су се жалиле на буку која је долазила из њеног лондонског стана.

И то је било благо за Мос. Глумац Џејсон Донован рекао је за Дејли мејл да се предозирао на њеном 21. рођендану 1993.

Ауторка књиге о манекенки, Морин Калахан, тврдила је да је глумац Џони Деп оставио Мос због њеног понашања, написавши: „Колико год да је Џони био дивљи, чак ни он није могао да издржи журке“.

Легендаран је и 30. рођендан манекенке, о којем круже разне гласине: да су Кејт и Наоми Кембел нестале заједно на 40 минута; да је Гвинет Палтроу, скандализована, брзо отишла; да је афтер парти укључивао шампањац, цигарете и групни секс.

Мајли Сајрус

Мајли Сајрус је провела период од 2010. до 2016. жестоко се забављајући. У децембру 2010, ухваћена је на камери како је пуши марихуану.

У јануару 2012, Сајрус је била посрамљена након што су њене фотографије са тортом у облику фалуса за рођендан тадашњег дечка Лијама Хемсворта процуриле на ТМЗ. До 2013. Сајрус и Хемсворт су се раздвојили.

Чак је и поп звезда Деми Ловато, која је провела време на рехабилитацији због превише журки када је била премлада, упозорила је Сајрус да успори. Изгледа да ју је послушала.

Џастин Бибер

Џастин Бибер је наводно окренуо нови лист откако се придружио цркви Хилсонг, али се даље повремено жестоко забавља.

Чинило се да је Биберова лудост достигла врхунац 2014. године, када је рација је открила тегле за колаче пуне марихуане у његовој кући у Лос Анђелесу, кад је потрошио 75.000 долара на стриптиз клуб, као и кад је ухапшен због вожње под утицајем.

Чарли Шин

Чарли Шин је ветеран када су у питању дивље холивудске забаве и скандалозне животне одлуке. Годинама су дроге биле саставни део његовог животног стила.

„Куповао сам седам грама и завршавао их, јер ја то тако радим. Имам једну брзину“, рекао је.

Шинов непромишљен начин живота га је на крају сустигао. Крајем 2015. објавио је да је ХИВ позитиван. Од тада, холивудска звезда је постала заговорник свести о ХИВ/АИДС-у и сексуалном здрављу.