Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

"Породица је поново на окупу" Удала се за бившег мужа 16 ГОДИНА НАКОН РАЗВОДА

23.11.2023. 07:06
Пише:
Србија Данас
Poljubac
Пољубац / Извор: Фото: Инстаграм/Принтсцреен/цараметз_

Након толико година, ипак су одлучили да су једно за друго. И једно и друго су били у другом браку након развода, али су на крају бајке ипак заједно и поново венчани.

Британка Кара Мец (49) живи у Сурију са својим супругом Ларијем (60). За обоје је ово други брак са истом особом. Наиме, овај двојац најпре се венчао 1998. године, али се и развео 2002. А онда су се, након 16 година, 2018. опет заљубили и поновно венчали 2021.

Схватили су, тврде да се воле и да су погрешили кад су се развели први пут.

Сталонеова БИВША родила МЛАЂАНОМ Матији дете у 55. години! Сви су јој говорили да је МАТОРА и да треба да ПОБАЦИ, она брутално УЗВРАТИЛАBrigit Nilsen i SIlvester Stalone

Сталонеова БИВША родила МЛАЂАНОМ Матији дете у 55. години! Сви су јој говорили да је МАТОРА и да треба да ПОБАЦИ, она брутално УЗВРАТИЛА

Ћерка га се ОДРЕКЛА, а син назвао "НАЈВЕЋИМ ЂУБРЕТОМ" - Сада је Бред Пит УЗВРАТИО, а реакција БОЛИ више од речиBred

Ћерка га се ОДРЕКЛА, а син назвао "НАЈВЕЋИМ ЂУБРЕТОМ" - Сада је Бред Пит УЗВРАТИО, а реакција БОЛИ више од речи

"Ти си ГРОЗНО ЉУДСКО БИЋЕ!" - Усвојени син Бреда Пита открио СТРАШНЕ ДЕТАЉЕ о глумцу објашњавајући како је НАПРАВИО ПАКАО од живота својој дециBred Pit

"Ти си ГРОЗНО ЉУДСКО БИЋЕ!" - Усвојени син Бреда Пита открио СТРАШНЕ ДЕТАЉЕ о глумцу објашњавајући како је НАПРАВИО ПАКАО од живота својој деци

- Седећи за столом у ресторану, схватила сам да сам лудо заљубљена у мушкарца с којим сам била на првом састанку, а по начину на који ме гледао било је јасно да осећа исто. Али нико други није знао да је тај згодни мушкарац заправо мој бивши муж. Био је април 2018., а Лари и ја смо се развели 16 година прије - присетила се ситуације Кара.

Наиме, схватили су да се још увек воле и да поново желе да буду заједно.

-Лари и ја смо се први пут срели у теретани фебруара 1996., кад сам имала 20 година, и била сам уверена да је он онај прави. Био је 11 година старији од мене и имао је два сина од шест и 10 година из претходног брака, и иако сам знала да сам млада да постанем маћеха, била сам сигурна да ћу волети његове дечаке колико и он - нагласила је.

Kara Mec
Кара Мец / Извор: Фото: Инстаграм/Принтсцреен/цараметз_

Пре тога, била је на турнеји по свету као професионална латиноамеричка плесачица, али је таман у то доба закључила да се тиме више не жели бавити.

- Кад сам упознала Ларија, била сам у лошем расположењу, међутим он је учинио све да се осећам посебно. Ускоро смо постали нераздвојни. Слагала сам се с његовом децом, а будући да су се Лари и његова бивша споразумно разишли, постали смо проширена породица.

Кара је затрудњела с Ларијем у само пар месеци везе, па је тако родила ћерку 1997. године.

- Августа следеће године венчали смо се пред 100 наших пријатеља и пред породицом. Октобра 1999. родила сам нашу другу ћерку и било ми је тешко да будем и мама и маћеха. Лари је често био одсутан због свог посла, а девојчице нису добро спавале - присетила се.

Осим тога, преузела је низ одговорности и за његове синове, које је уједно водила викендима на фудбал и крикет.

- Одлучна да имам властити новац, почела сам ноћу да израђујем хаљине за плесна такмичења, али то ме је исцрпело. Полако смо се Лари и ја удаљавали због чега је у нашем односу дошло до напетости - испричала је.

Коначно, августа 2001. затражила је развод.

- Лари је хтео саветовање, али ја нисам била заинтересована. Иселила сам се с девојчицама. Међутим, у року од неколико месеци потајно сам почела да жалим због своје одлуке. Размислила сам јесам ли добро поступила, међутим нисам рекла Ларију да ме то мучи. Остала сам пријатељица с његовом бившом супругом па смо заједно славили Божиће и рођендане. 

Ускоро су обоје нашли нове партнере.

- Лари и ја смо обоје били у вези и уједно пријатељски расположени према партнерима. Али заправо, ја сам била љубоморна на његову дјевојку - признала је.

Године 2017. Лари и Кара опет су били без партнера, слободни за нове везе. У то време често су се чули, а разговор је био тако природан.

- Почетком 2018., била сам на догађају у његовој близини те га питала да ли могу да преспавам код њега јер је вожња до куће била дуга. Било је очигледно да још увек имамо хемију и те ноћи смо се пољубили. Као да се 16 година разлике није ни догодило. Схватили смо да смо још увек заљубљени и Лари је рекао да заправо никад није престао да мисли на мене - испричала је Цара.

У новој вези необично је само њиховим кћерима - јер се не сећају маме и тате као пара у браку, па је за њих то сада нова ситуација. Међутим, како каже Кара, она је срећна што је сада породица поновно на окупу.