Četvrtak 22. feb 2024.
Poljubac

"Porodica je ponovo na okupu" Udala se za bivšeg muža 16 GODINA NAKON RAZVODA

Foto: Instagram/Printscreen/carametz_
Nakon toliko godina, ipak su odlučili da su jedno za drugo. I jedno i drugo su bili u drugom braku nakon razvoda, ali su na kraju bajke ipak zajedno i ponovo venčani.

Britanka Kara Mec (49) živi u Suriju sa svojim suprugom Larijem (60). Za oboje je ovo drugi brak sa istom osobom. Naime, ovaj dvojac najpre se venčao 1998. godine, ali se i razveo 2002. A onda su se, nakon 16 godina, 2018. opet zaljubili i ponovno venčali 2021.

Shvatili su, tvrde da se vole i da su pogrešili kad su se razveli prvi put.

Staloneova BIVŠA rodila MLAĐANOM Matiji dete u 55. godini! Svi su joj govorili da je MATORA i da treba da POBACI, ona brutalno UZVRATILABrigit Nilsen i SIlvester Stalone

Staloneova BIVŠA rodila MLAĐANOM Matiji dete u 55. godini! Svi su joj govorili da je MATORA i da treba da POBACI, ona brutalno UZVRATILA

Ćerka ga se ODREKLA, a sin nazvao "NAJVEĆIM ĐUBRETOM" - Sada je Bred Pit UZVRATIO, a reakcija BOLI više od rečiBred

Ćerka ga se ODREKLA, a sin nazvao "NAJVEĆIM ĐUBRETOM" - Sada je Bred Pit UZVRATIO, a reakcija BOLI više od reči

"Ti si GROZNO LJUDSKO BIĆE!" - Usvojeni sin Breda Pita otkrio STRAŠNE DETALJE o glumcu objašnjavajući kako je NAPRAVIO PAKAO od života svojoj deciBred Pit

"Ti si GROZNO LJUDSKO BIĆE!" - Usvojeni sin Breda Pita otkrio STRAŠNE DETALJE o glumcu objašnjavajući kako je NAPRAVIO PAKAO od života svojoj deci

- Sedeći za stolom u restoranu, shvatila sam da sam ludo zaljubljena u muškarca s kojim sam bila na prvom sastanku, a po načinu na koji me gledao bilo je jasno da oseća isto. Ali niko drugi nije znao da je taj zgodni muškarac zapravo moj bivši muž. Bio je april 2018., a Lari i ja smo se razveli 16 godina prije - prisetila se situacije Kara.

Naime, shvatili su da se još uvek vole i da ponovo žele da budu zajedno.

-Lari i ja smo se prvi put sreli u teretani februara 1996., kad sam imala 20 godina, i bila sam uverena da je on onaj pravi. Bio je 11 godina stariji od mene i imao je dva sina od šest i 10 godina iz prethodnog braka, i iako sam znala da sam mlada da postanem maćeha, bila sam sigurna da ću voleti njegove dečake koliko i on - naglasila je.

Kara Mec
Foto: Instagram/Printscreen/carametz_

Pre toga, bila je na turneji po svetu kao profesionalna latinoamerička plesačica, ali je taman u to doba zaključila da se time više ne želi baviti.

- Kad sam upoznala Larija, bila sam u lošem raspoloženju, međutim on je učinio sve da se osećam posebno. Uskoro smo postali nerazdvojni. Slagala sam se s njegovom decom, a budući da su se Lari i njegova bivša sporazumno razišli, postali smo proširena porodica.

Kara je zatrudnjela s Larijem u samo par meseci veze, pa je tako rodila ćerku 1997. godine.

- Avgusta sledeće godine venčali smo se pred 100 naših prijatelja i pred porodicom. Oktobra 1999. rodila sam našu drugu ćerku i bilo mi je teško da budem i mama i maćeha. Lari je često bio odsutan zbog svog posla, a devojčice nisu dobro spavale - prisetila se.

Osim toga, preuzela je niz odgovornosti i za njegove sinove, koje je ujedno vodila vikendima na fudbal i kriket.

- Odlučna da imam vlastiti novac, počela sam noću da izrađujem haljine za plesna takmičenja, ali to me je iscrpelo. Polako smo se Lari i ja udaljavali zbog čega je u našem odnosu došlo do napetosti - ispričala je.

Konačno, avgusta 2001. zatražila je razvod.

- Lari je hteo savetovanje, ali ja nisam bila zainteresovana. Iselila sam se s devojčicama. Međutim, u roku od nekoliko meseci potajno sam počela da žalim zbog svoje odluke. Razmislila sam jesam li dobro postupila, međutim nisam rekla Lariju da me to muči. Ostala sam prijateljica s njegovom bivšom suprugom pa smo zajedno slavili Božiće i rođendane. 

Uskoro su oboje našli nove partnere.

- Lari i ja smo oboje bili u vezi i ujedno prijateljski raspoloženi prema partnerima. Ali zapravo, ja sam bila ljubomorna na njegovu djevojku - priznala je.

Godine 2017. Lari i Kara opet su bili bez partnera, slobodni za nove veze. U to vreme često su se čuli, a razgovor je bio tako prirodan.

- Početkom 2018., bila sam na događaju u njegovoj blizini te ga pitala da li mogu da prespavam kod njega jer je vožnja do kuće bila duga. Bilo je očigledno da još uvek imamo hemiju i te noći smo se poljubili. Kao da se 16 godina razlike nije ni dogodilo. Shvatili smo da smo još uvek zaljubljeni i Lari je rekao da zapravo nikad nije prestao da misli na mene - ispričala je Cara.

U novoj vezi neobično je samo njihovim kćerima - jer se ne sećaju mame i tate kao para u braku, pa je za njih to sada nova situacija. Međutim, kako kaže Kara, ona je srećna što je sada porodica ponovno na okupu.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd