Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ШОК

Испливале никад виђене ЕКСПЛИЦИТНЕ ФОТКЕ ГОЛОГ ХАРИЈА: Одузет од алкохола лежи на патосу, СЕВАЛА ЗАДЊИЦА - људи запрепашћени призором

29.03.2024. 10:16
Пише:
Србија Данас
Princ Hari
Принц Хари / Извор: Youtube printscreen/60 минутес; X printscreen/AnnaSoftSoul

Принц Хари одувек је важио за "црну овцу" британске краљевске породице, што је вероватно један од главних разлога зашто се 2020. године одрекао својих титула, краљевских и војничких, повукавши се на тај начин из свих дужности које налаже круна, а да је одувек био "одметник" у својој породици, доказују и принчеве експлицитне фотографије које су испливале на интернету.

Британска краљевска породица одувек је била у жижи интересовања јавности, а чини се да их, ма колико се они трудили да то спрече, велики скандали никако не заобилазе - већ напротив, непрестано их прате. 

Принц Хари одувек је, због слободног духа и бунтовничког темперамента, а могуће из жеље да се не повинује строгим краљевским правилима и да се ослободи свих тих стега које га лишавају живота "по његовој вољи", био уплетен у многе скандале још од давних тинејџерских дана.

Иако су у мору скандала британске краљевске породице јавности најсвежији они који су уско везани за брак принца Харија са холивудском глумицом Меган Маркл и читаву драму која се одиграла поводом те принчеве одлуке, а која је претходила њиховим каснијим одласком из Бакингемске палате, те одрицању титуала и негативних прича у вези са целокупним његовим породичним животом, ипак се велики број људи сећа и његових младалачких издања која су пунила новинске ступце и "красила" насловне стране светских таблоида.

Нажалост за принца Хариса, али на срећу корисника друштвених мрежа које оваква садржај забавља, и интернет је у великој мери допринео томе да јавност никада не заборави неславне сцене принца Харија, како је углавном све било забележено, а потом подељено и репродуковано на друштвеним мрежама. Управо такве сцене непрестано "васкрсавају" после неког времена, таман онда када сви забораве на то, и потом поново испливавају и долазе у центар медијске пажње. 

Princ Hari
Принц Хари / Извор: Suzanne Цордеиро / АФП / Профимедиа

Након што се пуна три месеца водила полемика о здравственом стању принцезе од Велса, Кејт Мидлтон, која је недавно открила да јој је дијагностикован рак, јавност није била задовољна пруженом подршком коју су упутили Меган и Хари, оцењујући да је Харис био превише хладан и дистанциран. Наиме, војвода и војвоткиња од Сасекса пожелели су Кејт брз опоравак, али ништа даље од званичних жеља за оздрављење није могло да се прочита у њиховом обраћању, што је засметало многим верним обожаватељима краљевске породице чијем будном оку ништа не може да промакне. 

Неприкладне ситуације за једног принца - го, пијан и у загрљају мушкарца

Изгледа да су хладан однос са братом Вилијамом и вољеном принцезом од Велса, краљевским паром који је одувек имао велику подршку јавности управо због своје смерности и посвећености круни, те познанство и "дружбовање" са тренутно озлоглашеним репером Паф Дедијем били довољан повод да му се корисници друштвених мрежа "освете" проналажањем и објављивањем експлицитних фотографија из периода његове младости.

Princ Hari u mladosti
Принц Хари у младости / Извор: Youtube printscreen/MsMojo

Корисници друштвене мреже "X", бивши "Твитер", били су поприлично сурови и нису се устручавали да на различите начине "спусте" принца Харија и изнова му укаљају углед. 

У једној објави на друштвеној мрежи X иниснуира се на Харијеву склоност ка истом полу, па можемо видети његове експлицитне фотографије са другим мушкарцима и то у изузетно присним позама, где се може видети као на горњој фотографији да принц Хари лиже по образу и љуби једног од својих пријатеља.

На другим фотографијама које су почеле да круже интернетом може се видети читав колаж слика принца Харија у неприкладним ситуацијама, где се може видети између исталог и полунаг, када је показивао своје интимне делове тела, али и у ситуацијама када уништен од алкохола лежи на земљи, као и када га пијаног избацују из паба

У овом посту на поменутој друштвеној мрежи видимо Харија у пијаним издањима и - потпуно нагог. Опис који стоји уз фотографију врло је кратак, али врло оштрог критичког тона: 

- Сви видите, ово је Хари - писало је на објави. 

Данас је породични човек за пример

Иако је свима позната његова бурна прошлост и младост, а сам је и признао својевремено да се тешко борио са губитком мајке, планетарно обожаване принцезе Дајане, коју је изгубио када је имао само 12 година, те је то био начин како се носио са тугом, ипак су многи били изненађени и затечени неприкладним издањима принца Харија.

Princ Hari i Megan Markl
Принц Хари и Меган Маркл / Извор: Michele Спатари / АФП / Профимедиа

Хари и Меган Маркл крунисали су свој брак и данас имају двоје деце - сина Арчија и ћерку Лилибет, а од 2020. године живе у Америци, далеко од палате и краљевских дужности.

Србија Данас/Пренела: Н.Ж.