Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

"То је само МАРКЕТИНШКИ ТРИК": Бивши краљевски батлер открио како заиста стоје ствари између ДВА ПАРА - ево да ли може доћи до ПОМИРЕЊА

01.10.2023. 14:48
Пише:
Србија Данас
Princ Vilijam, Kejt Midlton, princ Hari, megan Markl
Принц Вилијам, Кејт Мидлтон, принц Хари, меган Маркл / Извор: Профимедиа

Стручњаци имају опречна мишљења о сукобу Кејт и Вилијама са Меган и Харијем

Откада су Меган и Хари најавили да ће напустити краљевску породицу и све дужности, Кејт и Вилијам су почели све више да се дистанцирају од њих.

До коначног раздора између браће дошло је 2019. године, када су Хари и Меган званично потврдили да крећу у самостални живот, а све је постало горе у јануару 2020. годину када су и службено одступили као радни чланови краљевске породице и преселили се у Калифорнију, где су и остали да живе.

ПРЕСТРОГИ РОДИТЕЉИ! Кејт и Вилијам НЕ ДОЗВОЉАВАЈУ деци да једу за ИСТИМ СТОЛОМ као и ГОСТИ, а овако их КАЖЊАВАЈУ за несташлуке

ПРЕСТРОГИ РОДИТЕЉИ! Кејт и Вилијам НЕ ДОЗВОЉАВАЈУ деци да једу за ИСТИМ СТОЛОМ као и ГОСТИ, а овако их КАЖЊАВАЈУ за несташлуке

Бескрај МОГУЋНОСТИ или потпуно УНИШТАВАЊЕ ПРИВАТНОСТИ? Марк Закерберг представио НАОЧАРЕ са ВЕШТАЧКОМ ИНТЕЛИГЕНЦИЈОМ - "Свет више неће бити исти!"

Бескрај МОГУЋНОСТИ или потпуно УНИШТАВАЊЕ ПРИВАТНОСТИ? Марк Закерберг представио НАОЧАРЕ са ВЕШТАЧКОМ ИНТЕЛИГЕНЦИЈОМ - "Свет више неће бити исти!"

Да ли ће се икада помирити можемо само да нагађамо, међутим стручњаци су изнели своје претпоставке. Проблем је што су оне потпуно дијаметралне, а обе стране су дале јаке аргумнте и изнели непобитне чињенице.

Бивши краљевски батлер Грант Харолд открио је зашто верује да би принц Вилијам и Кејт Мидлтон могли да се поново удруже са принцом Харијем и Меган Маркл, али сумња да би тај потез био више "ПР трик" него искрена одлука.

Два краљевска пара која су некада названа "чудесна четворка" раније су сматрана будућношћу краљевске породице, а онда су Сасекси одлучили да напусте институцију и јавно блате Монархију.

Два брате и њихове жене се нису видели од сахране краљице Елизабете Друге у септембру 2022. године. И тај сусрет био је непријатан и хладан, а њихова камена лица нису одавала никакву емоцију.

Харолд верује да је кратко појављивање било "трачак наде" за помирење.

kraljevka porodica
краљевка породица / Извор: Профимедиа

- То је могуће и увек постоји трачак наде, посебно након краљичине смрти, али нажалост мислим да је то више ПР потез, рекао је он за британски "Дејли експрес" у уторак.

- Изгледа да њихово помирење напредује и то је сјајно, али дела говоре више од речи, тако да мислим да треба да буду виђени да би људи веровали да су сада добро.

Господин Харолд верује да постоји неколико знакова на које краљевски посматрачи треба да обрате пажњу да би знали да ли се веза између два пара "поправља".

- То су неке ситнице, као што је заједничка вожња у краљевске резиденције или посета Харија и Меган на дан или два, на основу тога знамо да се ствари поправљају, рекао је господин Харолд.

- Мало је вероватно да ћемо сада видети Меган и Кејт на поло мечу заједно, али однос иде на боље.

Након што су Сасекси поделили осетљиве информације о Велсу у својој серији Нетфликс и Харијевим мемоарима Спаре, свађа је постала још жешћа, а односи хладнији.

У својој књизи, војвода од Сасекса је тврдио да га је Вилијам физички напао и "ухватио за крагну" током свађе 2019.

princeza Dajana, princ Hari, princ Vilijam
принцеза Дајана, принц Хари, принц Вилијам / Извор: Профимедиа

"Све се догодило тако брзо. Тако врло брзо. Ухватио ме је за крагну, поцепао ми оковратник и оборио ме на под", написао је принц.

"Слетео сам на псећу чинију, која је пукла испод мојих леђа, комадићи су ме исекли. Лежао сам на тренутак, ошамућен, а онда сам устао и рекао му да изађе".

У другом пасусу, Хари је кривио Кејт и Вилијама за савоју одлуку да обуче увредљив нацистички костим 2005. године наводећи да је пар сматрао да је униформа смешна.

Верује се да су се односи између Кејт и Меган такође затегли након што је војвоткиња од Сасекса изјавила да је Кејт расплакала пред венчање са Харијем 2018.

Према краљевском дописнику Роберту Џобсону, Кејт се буквално мучила да заврши шетњу са Меган након сахране Елизабете ИИ.

- Кетрин је касније признала једном члану краљевске породице да је заједничка шетња била једна од најтежих ствари које је икада морала да уради, написао је он у својој књизи "Наш краљ".

Господин Џобсон је такође тврдио у часопису "Наш краљ" да је Вилијам "избегао" да буде сам са својим братом након Харијевог интервјуа са Опром Винфри у којем је оптужио неидентификованог члана краљевске породице за расизам.

Хари је накратко видео свог старијег брата и снају током крунисања краља Чарлса у мају, али је Меган одлучила да прескочи ту прилику и није се вратила у Уједињено Краљевство од сахране Елизабете Друге.

Megan Markl i Kejt Midlton
Меган Маркл и Кејт Мидлтон / Извор: Профимедиа

Због свега овога бивша краљевска дописница BBC-ja Џени Бонд изјавила је како је јасно да су Кејт и Вилијама повредиле и увредиле ствари које су изрекли Хари и Меган. 

- Дође тренутак када једноставно морате прихватити да срећне породице нису игра коју свако може да игра. Кетрин су повредиле и увредиле ствари које су рекли Хари и Меган, али она и Вилијам су врло јаки и претпостављам да су заједно дошли до закључка да раздор с Харијем не може да се поправи у догледној будућности. Не постоји више могућности и одлучили су да наставе са својим животима, изјавила је Бонд за ОК Магазине.

Иначе, Бакингемска палата демантовала писања да би краљ Чарлс могао да буде присиљен да дозволи Харију да остане у Кенсингтонској палати када следећи пут посети Уједињено Краљевство.

Према закону, државни саветници, који такође укључују принцезу Ану и принца Едварда, морају да имају дом у Британији, али Хари који живи у Калифорнији заправо је бескућник у Уједињеном Краљевству након што је раније ове године "избачен" из "Фрогморе Cottage".

Краљевски извори открили су за "The Sunday Тимес" да је једна од опција била да им се изнајми стан у Кенсингтонској палати, где Вилијам и Кејт имају дом и приватну канцеларију, али ти предлози брзо су одбачени и Бакингемска палата је оповргла објавивши како такве тврдње нису истините.