Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ВРАЋАЛА ЊЕГОВЕ ДУГОВЕ

"Закључавао ме је са дететом и узимао ми новац" Наша певачица испричала какав је пакао прошла у браку

06.04.2024. 09:07
Пише:
Србија Данас
Ivana Elektra
Ивана Електра / Извор: Инстаграм printscreen/ivanaelektra

Ивана је својевремено открила да је много пропатила, али је успела да скупи снагу и пресече.

Певачица Ивана Јовановић, широј јавности познатија као Ивана Електра, својевремено је говорила о истинском паклу који је прошла са бившим супругом. 

Ивана је у својој болној исповести открила како је сама одгајала ћерку, као и да је пролазила кроз агонију због дугова свог мужа.

- Када сам дошла у Београд из родног места, желела сам да снимим дует с Кнезом. Преко његовог менаџера Пане сам упознала бившег мужа Дејана. Он се представио као менаџер. Бавио се тим послом. Освојио ме је врло лако. Када неко дође из провинције, није тешко да га градски олош обрлати. Њему је било супер што ћу ја певати. Допало ми се то, свидео ми се физички. Упецала сам се. Није био приказ материјалног стања, па да ме то освојило. Освојила ме прича о заједничкој сарадњи и животу. После неколико месеци сам остала у другом стању, када сам била у петом месецу трудноће, схватила сам с ким сам у вези. Почео је да спомиње неке дугове, неке паре. Онда ми је његова мајка рекла како је имао пороке, никада није откривала које. Она се чак селила из куће због његових дугова. Као трудница сам плакала јер сам се плашила шта ме чека када се породим - причала је Ивана својевремено и открила шта се дешавало након што се породила.

ivana-elektra
ивана-електра / Извор: Србија Данас

- Када сам се породила, 20 дана после порођаја, он је већ био у централном, истражном затвору, три месеца је провео тамо. У питању је било кривично дело преваре због продавања истог стана неколико пута. Људи којима је дуговао паре почели су да нам долазе на врата. Да зову, прете, ја сам схватила да сам у озбиљној муци и проблему. Тада, када је он био у затвору, мени је из стана нестао поклон који су ми родитељи поклонили за свадбу. Схватила сам да сам сама на планети. Мојима нисам ништа говорила, нисам хтела да их секирам и бринем. У једном моменту су ме звали да одем с дететом у своје место. Почела сам да певам. Двадесет дана после порођаја, ни рана од порођаја ми није зацелила, почела сам да певам. Имала сам дугове за струју, а уплаћивала сам му кантину у затвору. То је за мене био највећи стрес. Гледала сам га преко стакла у затвору, показивала му слику детета како расте.

Након неког времена, Ивана је била убеђена да са њим срља у пропаст, те је одлучила да спаси себе и дете.

- Умео је да виче на мене у стану, па онда побегне напоље да шета. Ја сам два пута чак са ћерком била закључана у стану. Док сам ја мислила да је он случајно однео оба кључа, моја мама је видела у томе да он нас намерно закључава. Имао је намеру да нас држи под контролом. Нисам смела да одем на пиће с другарицама. Кувала сам и спремала. Да се искупи, плаћао је пола неког летовања, али онда за пола није имао. Да то не би пропадало, морала сам ја да плаћам остатак. Борила сам се за тезге, да одржим релације с колегама из бенда. Живели смо на две различите адресе, он је једно време био на потерници, па је изнајмљивао стан ван града, а ја сам живела на Бановом брду. Онда сам имала само некад викенд виђања с дететом - присећа се певачица.

- Када смо се развели, он није хтео пословно да се раздвојимо. Те 2009. снимила сам свој највећи хит "Шампањац" и почела увелико да се промовишем. Ту песму сам снимала независно од њега. Зато је и прошла. Почео је да ми купује скупе поклоне. Купио ми је бунду, за коју сам му вратила новац. Он је радио све да ја пропаднем у послу. Саботирао ме је на све стране. Због њега ми је пропао један спот. Давала сам му паре да уплаћује за моју рекламу за наступе, а он је ко зна шта радио с тим новцем. Када је спот био готов, нису хтели да ми га дају због дуга који је он направио. Он је њима остао дужан паре. Проблеми су расли и ја сам се 2009. споразумно развела. Потписао је износ за алиментацију, коју ни данас, седам година касније, не плаћа. Многи су и даље покушавали да дођу до мене преко њега за наступе, а они се нису реализовали јер он мени никада ништа није пренео, да су ме звали. Од 2015. прекида сваки контакт са мном и ћерком Лолом. Престаје да даје алиментацију. Он је рекао, ако нећу да се вратим њему, неће да има ништа с нама. Виђали смо се на суду, али је стално нешто муљао. Избегавао појављивања. Ширио је лажи да је наша ћерка Лола претешко болесна. Мислим да је на конто наводне болести наше ћерке узимао новац. Лола је, хвала богу, жива и здрава. Мени је све то било потресно. Починио је велики грех над нама - завршава Ивана своју тешку причу за "Републику".

Извор: Република/Горан Дољанчевић