Кухињски трик: Уопште не морате љуштити ђумбир!
Није на одмет знати!
Један од најзахтевнијих задатака у кухињи је свакако љуштење хране.

СВЕ БЛАГОДЕТИ СИРЋЕТА НА ЈЕДНОМ МЕСТУ: Ево шта све ово МОЋНО средство може да очисти!

Ове 3 намирнице купујте у децембру: Тада имају НАЈБОЉИ укус

УМОРНИ СТЕ И ПОСПАНИ НАКОН ОБРОКА?! Решите се ОВОГ стања у само пар корака!
И док је љуштење кромпира или краставаца прилично једноставно, љуштити ђумбир због неправилног облика много је сложенији посао који захтева додатно време.
На интернету већ постоје разни трикови који би требало са олакшају љуштење ове здраве намирнице: "Прво га замрзните." "Огулите ђумбир кашиком." "Помозите себи с апаратом за чишћење кромпира" – ово су само неки од предлога.
Међутим, искрено, ништа не помаже. Како би било да вам кажемо да уопште не морате љуштити ђумбир? Жута "пулпа" прекривена је танком, браон кором која је толико танка да је нећете осетити ни у јелима.
Неољуштени ђумбир лако се наренда, насецка или реже и користи у јелима као и претходно ољуштени.
Такође, морамо речи да препоручујемо кору ђумбира само са свежим ђумбиром, али ако га имате у фрижидеру неко време (читајте: ни не сећате се када сте га купили), огулите га или боље баците.

У продаји је све више лажних маслинових уља! Ево како да избегнете превару

Начин на који једете пицу открива много тога о вашој личности - ИЗНЕНАДИЋЕТЕ СЕ!

КО ЈЕ РАЗБИО ВАЗУ? Одабери кривца са слике и откриј ШТА то говори о твојој ЛИЧНОСТИ!

Очистите зачепљен одвод за трен ока: Чудесни трик уништава наталожену масноћу
