Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ШОКАНТНИ ЉУБАВНИ ЖИВОТИ ЗВЕЗДА "ХАРИЈА ПОТЕРА": Преваре, љубавни троуглови и Плејбој везе - "На ПАУЗАМА било ДРАМАТИЧНИЈЕ него на филму"

30.09.2023. 09:46
Пише:
Србија Данас
Hari Poter
Хари Потер / Извор: Фото: Youtube printscreen/Harry Potter

Многи су упознали своје партнере на сету филма!

Љубавни троуглови, авио-компаније и неке тајне романсе на даљину... Не, није у питању ријалити, у питању су звезде ултрапопуларних филмова о Харију Потеру!

"И даље има ХЕЈТ КОМЕНТАРА, али сада знам како са њим": Некада су јој говорили да је "РУЖНА КАО ЂАВО", а данас зарађује МИЛИОНЕ само због ИЗГЛЕДА

"И даље има ХЕЈТ КОМЕНТАРА, али сада знам како са њим": Некада су јој говорили да је "РУЖНА КАО ЂАВО", а данас зарађује МИЛИОНЕ само због ИЗГЛЕДА

Случајни пролазник СНИМИО ВАСПИТАЧИЦУ која се ИЖИВЉАВАЛА НАД ДЕТЕТОМ на игралишту вртића: "Желиш ли да те ударим?!"

Случајни пролазник СНИМИО ВАСПИТАЧИЦУ која се ИЖИВЉАВАЛА НАД ДЕТЕТОМ на игралишту вртића: "Желиш ли да те ударим?!"

Ове недеље, фанови су се опростили од легендарног глумца Сер Мајкла Гамбона, који је преминуо у 82. години од упале плућа. Звезда, која је глумила Дамблдора у шест филмова, имала је нетрадиционалан брак, отворено је имао љубавницу којом је добио и двоје деце.

Од 1962. године до смрти је био у браку са лејди Ен Гамбон, али је 2002. откривено да је био и у вези са 25 година млађом сценографкињом Филипом Харт.

Након што му је Филипа родила друго дете 2009. године, његов пријатељ је за "The Сун" рекао: - Мајкл је отворен са својом женом и она прихвата другу везу, иако је у прошлости било свађа.

Majkl Gabon sa ljubavnicom i suprugom
Мајкл Габон са љубавницом и супругом / Извор: Фото: Mirror/printscreen

Али, Сер Мајкл није био једини члан глумачке екипе Харија Потера са необичним љубавним животом.

Енглески глумац Ралф Фајнс можда је постао и најпознатији негативац својом улогом Лорда Волдеморта, а његов љубавни живот је био подједнако драматичан.

Године 2007. сизбио је велики скандал када је "ухваћен на гомили" са стјуардесом Лизом Робертсон на лету компаније Кантас од Дарвина до Мумбаја. Они су у тоалету авиона имали интиман састанак.

Иако су у почетку оштро демантовали те тврдње, касније је установљено да се инцидент ипак догодио, што је довело до тога да Лиза попије отказ у авио-компанији.

Liza Robertson
Лиза Робертсон / Извор: Фото: The Сун/принтсцреен

Након што је неколико дана био у медијској илегали, Ралф (60) је преко свог публицисте поручио: - Она је иницирала сусрет. Ова жена ме је завела у авиону. Она је била сек*уални агресор. Ипак, рекла је у својој званичној изјави (Квантасу) да сам ја то иницирао... и практично ме оптужила да сам је присилио.

У интервјуу годинама касније, Лиса је рекла: - Обоје смо урадили погрешну ствар, знате. Оно што смо учинили је било глупо и неприкладно, веома непрофесионално од мене.

Ralf Fajns
Ралф Фајнс / Извор: Профимедиа

Троје је превише

Хелена Бонам Картер и Ема Томпсон су једне од најпознатијих британских глумица свих времена.

Јавност је била шокирана када су се нашле уплетене у шокантан љубавни троугао са колегом из "Харија Потера" - Кенетом Браном.

Када су се Кенет и Ема венчали 1989. године, постали су највећи моћни пар на британској филмској сцени и названи су "Кен и Ем". Међутим, њихова веза се срушила када је он започео аферу са Хеленом на снимању хорор филма "Франкенштајн" 1994. године.

Речено је да је Ема (64) била ужаснута када је сазнала за аферу и поднела захтев за развод наредне 1995. године. Кен и Хелена су, међутим, остали заједно још четири године. Ема је 2013. рекла да је опростила Хелени због афере и прокоментарисала колико су сличне.

- Ох, јесмо. Обе смо карактерне и не дамо на себе. Можда нас је зато Кен обоје волео. Хелена је дивна жена.

Ema Tomson, Kenet Branom, Helena Bona Karter
Ема Томсон, Кенет Браном, Хелена Бона Картер / Извор: Фото: The Сун/принтсцреен

У другом интервјуу је открила да су се помириле: - Не можете живети у прошлости. То је бесмислено. Немам енергије за то. Хелена и ја смо се помирили пре много година, рекла је.

Глумица Свини Тод Хелена (57) пронашла је љубав са филмским режисером Тимом Бартоном и имала је неконвенционалан брак у којем су живели у суседним кућама. Развели су се 2014. Она ​​је сада са писцем и академиком Рај Даг Холмбо, који је са 35 година млађи од ње и има 22 године.

Плејбој наследник

У 2015, фанови су били изненађени када су сазнали да се Скарлет Бирни (32), која је глумила Пенси Паркинсон, верила за Купером Хефнером, сином покојног Плејбој могула Хјуга Хефнера.

Венчали су се 2019. године и годину дана касније добили прво дете. Прошле године добили су ћерке близнакиње. Две године након њиховог веридбе, Скарлет је позирала у омиљеном издању Плејбоја за март/април 2017.

На Инстаграму је у то време написала: "Веома сам поносна што сам део издања Плејбоја за март/април. Написала сам кратак есеј заједно са својом сликом под називом 'Феминистичка мистика'".

Kuper Hefner i Skarlet Birni
Купер Хефнер и Скарлет Бирни / Извор: Профимедиа

"Велико хвала @Plaiboy-u, креативном тиму и @cooperbhefneru на тако јединственој прилици".

Тајна глумачка романса

Романсе међу глумцима су веома честе, неке се држе у тајности, а неке одмах открију. Међутим, ретко ко да успе да одржи тајну романсу скоро деценију.

То је био случај са Еваном Линч (32), која је глумила Луну Лавгуд, и Робијем Џарвисом (37), који је играо младу верзију Харијевог оца Џејмса Потера.

Први пут су се срели на сету током снимања филма "Хари Потер и Ред феникса" и своју везу су чували у тајности девет година. Њихова љубав постала је јавна тек када је 2015. године Евана објавила дивну слику за прославу 29. рођендана, али се пар растао годину дана касније.

Metju Luis i Anđela Džons
Метју Луис и Анђела Џонс / Извор: Профимедиа

Евана је сада у вези са мистериозним мушкарцем и - још једном - чува романсу у тајности.

Упознали смо се у... свету Харија Потера

Године 2018. Метју Луис (34), који је играо Невила Лонгботома, открио је да се оженио са америчком лепотицом Анђелом Џонс (32) на романтичној италијанској церемонији.

Пар се упознао у јануару 2016. у студију "Универсал Студиос Орландо", где је она радила као планер догађаја за "Чаробњачки свет Харија Потера". Анђела је била задужена за бригу о ВИП гостима – а један од њих био је Метју!

Кажу да су се одмах заљубили, а Анђела је написала на свом блогу: "Никада нисам веровала у сродне душе док се нисмо упознали. Дошли смо из две различите земље, удаљене 4.334 миље, а ипак смо били једно те исто".

Metju Luis
Метју Луис / Извор: Фото: The Сун/принтсцреен

Анђела, која је у то време била разведена, дала је отказ да би била са њим. Након 11 месеци забављања, поставио је питање живота током путовања у Париз. Иако су дуго били одвојени због посла, њихов брак је окончао везу на даљину.

На даљину, дуго

Мириам Марголис је у вези са историчарком Хедер Сатерленд 53 године - упркос томе што никада нису живеле заједно.

Упознале су се преко заједничког пријатеља 1967. док су радиле на BBC драми и тренутно живе у различитим земљама, за шта глумица која је тумачила Професорку Спраут каже да је тајна њихове дуготрајне везе.

- Вероватно смо издржале оволико, јер смо увек водиле потпуно одвојене животе.

Miriam Margolis
Мириам Марголис / Извор: Фото: The Сун/принтсцреен

Иако су у сталној комуникацији, она је у аутобиографији објаснила да се заправо виђају само осам пута годишње и да су константно заједно само када оду на одмор.

- Успеле смо да водимо своје животе, а да не жртвујемо љубав, рекла је она у интервјуу за Вогуе. - Нисам желела да се одрекне било чега. И нисам желелоа да се одрекнем ничега.

Аустралијанка Хедер је историчарка и бивша професорка на универзитету у Амстердаму.