Četvrtak 07. dec 2023.
Ejpril Opal

"I dalje ima HEJT KOMENTARA, ali sada znam kako sa njim": Nekada su joj govorili da je "RUŽNA KAO ĐAVO", a danas zarađuje MILIONE samo zbog IZGLEDA

Foto: Mirror/printscreen
Devojka priznaje da i dalje ima traume, ali se trudi da se izbori sa njima

Jedna žena je otkrila kako su je u detinjstvu surovo maltretirali zbog izgleda - čak i kada su joj rekli da je "ružna kao đavo" - ali ona je živi dokaz da je izreka "ko se zadnji smeje, najslađe se smeje" zaista tačna. 

Govoreći o svojim mučenim školskim danima i tome što je doživljavana kao "dete čudnog izgleda", Ejpril Opal nikada nije mislila da će odrasti i jednog dana zarađivati od svog glamuroznog izgleda.

 

 

Naime, ona danas zaradi do 35.000 evra mesečno i iako i dalje dobija negativne komentare o svom izgledu, sve to prihvata i ne dopušta da joj to oduzme samopouzdanje kao u školskim danima.

Zbog nemilosrdnog maltretiranja u detinjstvu, Ejpril je postala čvršća, a sada je u stanju da zapuši usta internet trolovima ne trepnuvši. Devetnaestogodišnjakinja iz Midlsbroa bila je na putu da studira na Oksfordskom univerzitetu, ali je umesto toga odlučila da prodaje svoje vrele fotografije na Internetu, te sada prikuplja hiljade svakog meseca.

- Mislim da se nikada neću naviknuti na činjenicu da sam plaćena zbog svog izgleda, jer sam bila zaista ružno dete. Nemilosrdno su me maltretirali zbog mog izgleda... Bila sam istinski čudno dete i kako sam bivala starija, nikad mi nije bilo bolje... Bila sam gojazna i nisam se šminkala, rekla je ona za "The Daily Star".

Ejpril Opal
Foto: Mirror/printscreen

Uprkos tome što danas zna kako da uzvrati nasilnicima, školsko maltretiranje je uticalo na nju u odraslom životu. Ejpril je dodala: - Da, to je zapravo nekako čudno, kao da stalno čekam da svi ostali budu kao 'šalimo se, ne sviđa nam se kako izgledaš i zaista mislimo da si još uvek čudno dete'.

Komentari na njenim društvenim mrežana imaju ogroman broj hejt komentara, a Ejpril je čak postala poznata po svojim brzim odgovorima. Jednom komentatoru koji ju je nazvao 'ružnom', napisala je: "Ako je ovo ružno, šta si ti, bre, druže?"

 

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
2 Beograd