Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Срела га је као МАЛОЛЕТНИЦА, а упознали су се на прослави његове МОМАЧКЕ ВЕЧЕРИ - Љубавна прича Слободе и Војнина је ФИЛМСКА

28.11.2023. 14:45
Пише:
Србија Danas/Wanted
Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković
Слобода Мићаловић, Војин Ћетковић / Извор: Србија Данас

Војин и Слобода су већ 15 година у складном браку и имају две ћерке. Почетак њихове љубави подећа на романтични филм у ком млада студенткиња упознаје већ зрелог мушкарца који је пред браком. При првом сусрету нису ни помишљали да ће им се путеви опет укрстити и да ће заједно стајати испред олтара

Често пишемо о несвакидашњим љубавним причама великих светских звезда, но далеко од тога да и на домаћој сцени не постоје парови који су због емоција чинили невероватне ствари.

Заправо, поједине љубави су толико нестварне да се без проблема по њима може снимити и филм, а једна од прича која нам је посебно привукла пажњу је и то како су се упознали Слобода Мићаловић и Војин Ћетковић.

"КРАЈ ИГРЕ" зна се ко је највећи СПЛЕКАРОШ НА ДВОРУ! Нова књига открива НАЈШОКАНТНИЈЕ ТАЈНЕ до сада, од надимка ЖУДНА КЕЈТ до Чарлсових ПЕРТЛИKejt Midlton

"КРАЈ ИГРЕ" зна се ко је највећи СПЛЕКАРОШ НА ДВОРУ! Нова књига открива НАЈШОКАНТНИЈЕ ТАЈНЕ до сада, од надимка ЖУДНА КЕЈТ до Чарлсових ПЕРТЛИ

ЛИЦЕ БЕЗ ФОТОШОПА је коначно виђено! А на њему се може прочитати само НЕЗАДОВОЉСТВО - "ИЗРЕЖИРАЛИ су све, па чак и ово ЉУБАКАЊЕ"Dženifer Lopez i Ben Aflek

ЛИЦЕ БЕЗ ФОТОШОПА је коначно виђено! А на њему се може прочитати само НЕЗАДОВОЉСТВО - "ИЗРЕЖИРАЛИ су све, па чак и ово ЉУБАКАЊЕ"

Пар је у браку од 2008. важи за један од најскладнијих на домаћој сцени, а своју интиму одувек су покушавали да сакрију и сачувају од јавности. Ипак, својевремено су се сазнали интересантни детаљи који доказују да када је нешто суђено, живот све лепо "намести" и уреди. 

Упознали су се још на снимању филма који је прославио младу Слободу, "Зона Замфирова", а касније је познанство прерасло у пријатељство на снимању другог филма "Пљачка Трећег рајха". 

Sloboda-Mićalović,-Vojin-Ćetković
Слобода-Мићаловић,-Војин-Ћетковић / Извор: Србија Данас

Војин Ћетковић је, када су се упознали, био заузет, тачније пред браком са водитељком Наташом Миловановић. 

Сећам се првог тренутка када сам је угледао, снимали смо "Зону Замфирову", а она је била студенткиња. Никада на тај начин нисам гледао студенткиње, нарочито јер су већина њих биле клинке. Прошло је неколико дана снимања, позвао ме је сниматељ да дођем да погледам нешто. Видео сам је као неког ко ће вероватно да заигра у филму, нисам је посматрао као лепа је или на неки други начин. Тада сам је први пут запазио", причао је Војин и додао кроз осмех: 

Sloboda Mićalović
Слобода Мићаловић / Извор: Фото: Youtube printscreen/KLASIK

- Не могу да кажем да је била први пут одушевљена када ме је видела, али се смекшала.

Слобода је, када је упознала Војина, била малолетна, а интересантно је да су заједно и прославили његово момачко вече, тада не слутећи да ће им се путеви једног дана укрстити.

- Војина знам још од своје 17. године, када смо заједно снимали један студентски филм. Бескрајно је духовит и диван човек. Сећам се да смо те 2008. на снимању серије провели и његов последњи момачки дан, јер се наредног дана оженио. Уживали смо и сјајно се забавили, испричала је Слобода једном приликом. 

Нико није могао ни да наслути да ће им живот поново испреплетати путеве, те да ће се заволети и касније и венчати. Судбоносно "да" 26-годишња Слобода рекла је 10 година старијем Војину 12. маја 2008. у Цркви Василија Острошког на Бежанијској коси. Кумови су им били колеге и најбољи пријатељи, Никола Ђуричко и Наташа Нинковић.

Пар је у срећном браку већ 15 година, а разлика у година у њиховом случају је заправо пун погодак.

- Имам ту срећу да је Војин старији десет година и у односу на мене много је мирнији и сталоженији. Он је тај који често смирује неку ситуацију. Живиш са цимерком па се посвађате, камоли са супругом у браку. Наш брак је стабилан, благо је напет и узбудљив, а ја то волим. Да је другачије, било би ми досадно, рекла је глумица једном приликом.

Sloboda-Mićalović
Слобода-Мићаловић / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

Као и сваки други брак и њихов је наилазио на препреке и потешкоће, али упркос свему љубав је победила.

- Када је брак склопљен из љубави и Бог вас погледа да сте једно за друго, онда иде много лакше. Данас није лако опстати у овом лудилу док сви јуримо за најосновнијом егзистенцијом. Веома је тешко у све то уденути љубав и не бити уморан за све те ствари, а у томе је кључно разумевање супружника. И у нашем браку буде успона и падова, али сваки сукоб решавамо љубављу, објаснила је Слобода.

Своју велику љубав крунисали су близнакињама, Вером и Милом, које васпитавају на традиционалан начин.

- Настојим да их васпитавам онако како су Војина његови родитељи и мене моји. Да ли то умем и могу, друга је ствар, али јако то желим. Одрасла сам у малој средини, Војин такође, па је самим тим много тога другачије. У малим местима све је ушушканије, док је у Београду далеко суровије, али оне су овде рођене, ово је њихов град. Срећом, оне су стамене девојчице. Видећемо шта им је живот припремио, а ја се надам се ће бити благ према њима, рекла је глумица.