Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Велики ОБРТ у краљевској породици: Све се променило када је Хари сазнао да му снаја Кејт Мидлтон ИМА РАК - Повукао ОВАЈ потез

06.04.2024. 08:14
Пише:
Србија Danas/Mirror
Princ Hari i Kejt Midlton
Принц Хари и Кејт Мидлтон / Извор: Youtube printscreen/Harper's БАЗААР

Кејт Мидлтон и принц Вилијам са једне стране, а са друге стране принц Хари и Меган Маркл. Након што се прво тврдило да неће доћи ускоро до помирења браће, како су између осталих писали медији, дошло је до преокрета, па има индиција да би размирице могле да се реше. Помињу се извињења, захтеви, препреке. Како се породични односи коментаришу у овом моменту?

Принц Хари би требало да дође у Лондон у мају, због 10 година Инвицтус гамес, такмичења чији је покровитељ. Претпоставља се да би могло да дође до сусрета њега и Вилијама.

 - Жели да се помири са својим братом како би деца могла да имају неку врсту везе, али он и Меган и даље мисле да најпре од Вилијама и Кејт мора да стигне извињење - рекао је аутор и стручњак за двор Том Квин и напоменуо:

 - Хари је разговарао са пријатељима о својој тузи што нема ближи однос са својом братаницом и братанцима али оно што га још више узрујава јесте могућност да Лилибет и Арчи немају било какав однос са Шарлот, Џорџом и Лујем.

Megan Markl, princ Hari
Меган Маркл, принц Хари / Извор: Профимедиа

Подсетимо, принц Хари и Меган Маркл имају ћерку Лилибет Дајану и сина Арчија Харисона. Кејт Мидлтон и принц Вилијам имају ћерку Шарлот и синове Џоржда и Луја

Меган Маркл одбија да са децом Арчијем и Лилибет дође у Лондон, каже овај извор и поручује да су Кејт Мидлтон и принц од Велса упутили руку помирења да би видели децу војвоткиње и војводе од Сасекса.

 - Хари је наговестио да је спреман да опрости ако добије извињење од своје породице, али то се једноставно неће догодити - тврди Квин, пише Mirror.

Пресудна ствар за помирење

Откривено је ове недеље да су Кејт и Вилијам наводно позвали Меган и Харија да дођу Британију, наводи поменути сајт. Да би се то десило, мора да се деси преломна одлука - да војвоткиња од Сасека одлучи да са децом дође у Лондон.

Ричард Фицвилијамс каже за The Сун да би здравствени проблеми краља Чарлса и Кејт Мидлтон који се боре са раком, могли да окупе породицу након "једног од најгорих јавних краљевских раздора икада до сада". Али он тврди да ће на крају Меган одлучити да ли ће са Харијем и децом отпутовати у Британију.

 - Меган има последњу реч. Нема сумње да Хари жели да покаже да је веома одан породичан човек, и да ће породицу ставити изнад свега. Меган очигледно није одушевљена посетом Британији јер овде није популарна. Није ни Хари, али за њега је то другачије. Ако Меган не жели да дође, нико не може на то натерати. Мале су шансе да Хари дође са децом, без ње - наведено је.

Аутор Омид Скоби који је у књизи "Ендгаме" изнео шокантне тврдње, каже да Меган не жели да се икада врати у Енглеску, јер се тамо не осећа као код куће.

Kejt Midlton
Кејт Мидлтон / Извор: Профимедиа

Меган можда и дође у Лондон?

Express међутим наводи да би Меган Маркл могла да се појави на 10. годишњици Инвицтус гамес, такмичења које је пре неколико месеци са Харијем промовисала у Канади.

Датуми и детаљи се држе у строгој тајности. И Хари и Меган наведени су као гости и заказан је говор, али још је знак питања да ли ће се Меган појавити. Њено име је уписано оловком као ТП (треба потврдити).

Породични односи закомпликовали су се након Мегзита 2020. али је и раније било проблема. Меган и Хари неколико година са децом живе у Калифорнији, он ретко долази у Лондон, а и када стигне, задржи се кратко. Био је у фебруару у Лондону да би се видео са оцем, убрзо након што је Бакингемска палата саопштила да краљ има рак. Подсетимо, Чарлс III је пре тога у јануару имао операцију због бенигног повећања простате.

Кејт Мидлтон се бори са канцером, лечење траје од краја фебруара. Оперисана је у јануару у истој болници где и Чарлс ИИИ. Имала је тешку операцију абдомена.

 - Кејт дефинитивно не жели извињење, али Меган дефинитивно жели. Вилијам мисли да су проблеми неважни да би се узнемиравали око тога и не може да разуме зашто његов брат не може да преболи свађу коју многа браћа превазиђу. Меган и Хари су повређени због начина на који су се опходили према њима док су били запослени чланови краљевске породице, Вилијам и Кејт сматрају да су према њима Меган и Хари лоше поступали након што су отишли и након што је Хари обајвио мемоаре - каже Квин за Mirror.

Kejt Midlton
Кејт Мидлтон / Извор: Профимедиа

 - Хари се каје због онога што је рекао о Кејт - наведено је.

Хари би могао да зажали због речи о Кејт Мидлтон у књизи "Спаре" које по мишљењу Тесе Дулпол нису застареле.

 - Кад откријете да ваша снаја има рак и написали сте ствари које не могу да се повуку, то је прилично болно", рекла је за УС Weekly и поручила: "Они намерно критикују монархију, а затим се нуде као алтернатива монархији. Па онда, када је монархија у проблемима, правимо неко поређење. Могу ли Хари и Меган заиста да буду позитиван пример сада?. Свакако ће морати да пазе на тајминг са било каквим изјавама како не би то изгледало опортунистички - даље је наведено.

Извор: Mirror