Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ОВАКО ДАНАС ИЗГЛЕДА ЖИВОТ У ПРАВОМ ХАРЕМУ: Власник принц од Брунеја, незасити предатор, а до жена долази ОВАКО

26.05.2022. 10:48
Пише:
Србија Данас/повјест.хр
harem
харем / Извор: Фото: YouTube printscreen/A-Lister

Овај принц на Брунејима има вилу вредну 45 милиона фунта, 2000 аутомобила наручених према његовим прохтевима, више од 10 авиона, те повећи харем скупих жена, због чега није чудно да његови месечни трошкови често износе по неколико десетака милиона фунти.

Хареме обично повезујемо с прошлим временима, али они постоје и данас. О једном таквом харему на далеким Брунејима, пишемо данас у овом тескту:

Плејбојев харем

Брунеји су држава смештена на северу острва Борнеа у југоисточној Азији. Харем на Брунејима има 40-ак становница. Он је у власништву плејбоја Џефрија Болкиаха, брата султана Хасанал Болкиаха од Брунеја. Споменути принц има на Брунејима вилу вредну 45 милиона фунта, 2000 аутомобила наручених према његовим прохтевима, више од 10 авиона, те повећи харем скупих жена, због чега није чудно да његови месечни трошкови често износе по неколико десетака милиона фунти. Можда ћете се питати одакле то силно богатство у једној таквој маленој земљи, али оно најпре потиче од богатства Брунеја због извора нафте и плина, на основу којих тамошња елита згрће огроман новац и живи на високој нози.

Пазите се! ОВО ЈЕДЕТЕ СВАКОГА ДАНА а изазива мноштво кардиоваскуларних обољења!

Пазите се! ОВО ЈЕДЕТЕ СВАКОГА ДАНА а изазива мноштво кардиоваскуларних обољења!

ГЛУМИЦА ЗАПОЧИЊЕ ДАНА СА КАФОМ И ОВИМ НЕОБИЧНИМ ДОДАТКОМ: Никад лакше до коже без бора и ЗДРАВИХ КОСТИЈУ

ГЛУМИЦА ЗАПОЧИЊЕ ДАНА СА КАФОМ И ОВИМ НЕОБИЧНИМ ДОДАТКОМ: Никад лакше до коже без бора и ЗДРАВИХ КОСТИЈУ

Опчињеност женским грудима

Принц има 66 година и више од 600 скупих некретнина разасутих по свету тако у Лондону, као једном од најскупљих градова, поседује кућу вредну више милиона фунти. Он је једноставно “луд” за женама, посебно за женским грудима због чега је своју јахту назвао једноставним именом Титс (груди). Склон је и наручивању драгоцених предмета попут експлицитних кипова себе и својих нарочито драгих жена. Џефри има више жена, велик број деце као и усвојених штићеника. Иако има више жена, никада их се не може заситити па има људе који трагају у његово име за најлепшим женама света.

Шта кажу о њему Џилијан Лорен?

Бивше становнице његовог харема наводе да практикује полне односе без заштите при чему не проверава здравствено стање жена с којима се упушта у сексуалне игрице. Једна од њих је и Џилијан Лорен, америчка књижевница и ранија сексуална радница која је своја искуства у харему описала у књизи “Неке девојке: Мој живот у харему” (Соме Гирлс: Ма Лифе ин а Харем) 2010. године. Она је у харему боравила између 1992. и 1995. године, а у књизи је навела да принц воли брз и незаштићен секс. Описујући свој први састанак с њим, забелећила је да ју је Џефри ударио по задњици и рекао јој: “Било ми је одлично, касним на састанак”. Она наводи да је он непрестано “гладан” и да га та свепрожимајућа глад стално тера на секс с новим женама, као и на куповину нових аутомобила и других ствари. Она је боравила тамо као једна од повлашћених жена, а када је се заситио једноставно је отишла.

Сексуално ропство

Шенон Маркетиц мис САД-а из 1992., тужила је принца за сексуално ропство. Она је са само 18 година завршила у харему, а у њега је стигла директно из Њујорка при чему наводи да је одмах по доласку морала предати свој пасош. Оптужује принца за дрогирање, те казује да његово особље сматра да је спавање с њим нарочита повластица која би је требала чинити срећном 0јер је он нека врст получовека, полу-бога. Она тврди да је дошла да ради као промотерка преко агенције, али да је уместо тога постала сексуална робиња. Када се вратила у САД-е тужила је принца, али се он позвао на дипломатски имунитет. Тако да случај је завршио пре него што је почео.

Правила понашања

Неке од становница харема имају плату од неколико хиљада долара дневно. Девојке и девојчице које бораве тамо, а има и оних од 15-ак година, морају током боравка водити рачуна о тежини те се клањати члановима краљевске породице. До девојака долази на различите начине, па некада само прелиста часопис или погледа телевизију и када одлучи да пожели неку од њих, контактира своје људе који одрађују тај део посла, а за цену и не пита.

Принц и проневера државне имовине

Иако лагано избегава судске спорове везане уз жене, суочио се проблемима везаним уз свој однос према државној имовини коју је присвојио, а што га је коштало дела његових некретнина пре неких 20 година. Задњих година осећа се на Брунејима тенденција ка увођењу шеријатског права, које ће очигледно схватати како Џефрију одговара.