Skip to main content
harem

OVAKO DANAS IZGLEDA ŽIVOT U PRAVOM HAREMU: Vlasnik princ od Bruneja, nezasiti predator, a do žena dolazi OVAKO

Foto: YouTube printscreen/A-Lister
Ovaj princ na Brunejima ima vilu vrednu 45 miliona funta, 2000 automobila naručenih prema njegovim prohtevima, više od 10 aviona, te poveći harem skupih žena, zbog čega nije čudno da njegovi mesečni troškovi često iznose po nekoliko desetaka miliona funti.

Hareme obično povezujemo s prošlim vremenima, ali oni postoje i danas. O jednom takvom haremu na dalekim Brunejima, pišemo danas u ovom tesktu:

Plejbojev harem

Bruneji su država smeštena na severu ostrva Bornea u jugoistočnoj Aziji. Harem na Brunejima ima 40-ak stanovnica. On je u vlasništvu plejboja Džefrija Bolkiaha, brata sultana Hasanal Bolkiaha od Bruneja. Spomenuti princ ima na Brunejima vilu vrednu 45 miliona funta, 2000 automobila naručenih prema njegovim prohtevima, više od 10 aviona, te poveći harem skupih žena, zbog čega nije čudno da njegovi mesečni troškovi često iznose po nekoliko desetaka miliona funti. Možda ćete se pitati odakle to silno bogatstvo u jednoj takvoj malenoj zemlji, ali ono najpre potiče od bogatstva Bruneja zbog izvora nafte i plina, na osnovu kojih tamošnja elita zgrće ogroman novac i živi na visokoj nozi.

Pazite se! OVO JEDETE SVAKOGA DANA a izaziva mnoštvo kardiovaskularnih oboljenja!

Pazite se! OVO JEDETE SVAKOGA DANA a izaziva mnoštvo kardiovaskularnih oboljenja!

GLUMICA ZAPOČINJE DANA SA KAFOM I OVIM NEOBIČNIM DODATKOM: Nikad lakše do kože bez bora i ZDRAVIH KOSTIJU

GLUMICA ZAPOČINJE DANA SA KAFOM I OVIM NEOBIČNIM DODATKOM: Nikad lakše do kože bez bora i ZDRAVIH KOSTIJU

Opčinjenost ženskim grudima

Princ ima 66 godina i više od 600 skupih nekretnina razasutih po svetu tako u Londonu, kao jednom od najskupljih gradova, poseduje kuću vrednu više miliona funti. On je jednostavno “lud” za ženama, posebno za ženskim grudima zbog čega je svoju jahtu nazvao jednostavnim imenom Tits (grudi). Sklon je i naručivanju dragocenih predmeta poput eksplicitnih kipova sebe i svojih naročito dragih žena. Džefri ima više žena, velik broj dece kao i usvojenih štićenika. Iako ima više žena, nikada ih se ne može zasititi pa ima ljude koji tragaju u njegovo ime za najlepšim ženama sveta.

Šta kažu o njemu Džilijan Loren?

Bivše stanovnice njegovog harema navode da praktikuje polne odnose bez zaštite pri čemu ne proverava zdravstveno stanje žena s kojima se upušta u seksualne igrice. Jedna od njih je i Džilijan Loren, američka književnica i ranija seksualna radnica koja je svoja iskustva u haremu opisala u knjizi “Neke devojke: Moj život u haremu” (Some Girls: Ma Life in a Harem) 2010. godine. Ona je u haremu boravila između 1992. i 1995. godine, a u knjizi je navela da princ voli brz i nezaštićen seks. Opisujući svoj prvi sastanak s njim, zabelećila je da ju je Džefri udario po zadnjici i rekao joj: “Bilo mi je odlično, kasnim na sastanak”. Ona navodi da je on neprestano “gladan” i da ga ta sveprožimajuća glad stalno tera na seks s novim ženama, kao i na kupovinu novih automobila i drugih stvari. Ona je boravila tamo kao jedna od povlašćenih žena, a kada je se zasitio jednostavno je otišla.

Seksualno ropstvo

Šenon Marketic mis SAD-a iz 1992., tužila je princa za seksualno ropstvo. Ona je sa samo 18 godina završila u haremu, a u njega je stigla direktno iz Njujorka pri čemu navodi da je odmah po dolasku morala predati svoj pasoš. Optužuje princa za drogiranje, te kazuje da njegovo osoblje smatra da je spavanje s njim naročita povlastica koja bi je trebala činiti srećnom 0jer je on neka vrst polučoveka, polu-boga. Ona tvrdi da je došla da radi kao promoterka preko agencije, ali da je umesto toga postala seksualna robinja. Kada se vratila u SAD-e tužila je princa, ali se on pozvao na diplomatski imunitet. Tako da slučaj je završio pre nego što je počeo.

Pravila ponašanja

Neke od stanovnica harema imaju platu od nekoliko hiljada dolara dnevno. Devojke i devojčice koje borave tamo, a ima i onih od 15-ak godina, moraju tokom boravka voditi računa o težini te se klanjati članovima kraljevske porodice. Do devojaka dolazi na različite načine, pa nekada samo prelista časopis ili pogleda televiziju i kada odluči da poželi neku od njih, kontaktira svoje ljude koji odrađuju taj deo posla, a za cenu i ne pita.

Princ i pronevera državne imovine

Iako lagano izbegava sudske sporove vezane uz žene, suočio se problemima vezanim uz svoj odnos prema državnoj imovini koju je prisvojio, a što ga je koštalo dela njegovih nekretnina pre nekih 20 godina. Zadnjih godina oseća se na Brunejima tendencija ka uvođenju šerijatskog prava, koje će očigledno shvatati kako Džefriju odgovara.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd