Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

"Изгледа као ПЛАСТИЧНА БАБА" - Хирург открио колико је корекција МАМА КАРДАШИЈАНА урадила током година, а тек колико КОШТАЈУ!

06.11.2023. 11:16
Пише:
Србија Данас
Kris Džener
Крис Џенер / Извор: Профимедиа

Многи их оптужују да су потпуно упропастиле представу о томе како жена треба да изгледа

Крис Џенер је јуче напунила 68 година, али је дебело платила да се те зреле године не виде на њеном лицу.

Пластични хирург је потврдио да је пут старења Крис Џенер другачији од већине зато што је "пуна ботокса", а пред сам рођендан је почастила себе још једном туром која ју је коштала неколико десетина хиљда долара.

Насмејани Чендлер ван екрана био УСАМЉЕН и ДЕПРЕСИВАН, са само 14 постао ТЕЖАК ЗАВИСНИК, а трауме из детињства га прогониле до СМРТИMetju Peri

Насмејани Чендлер ван екрана био УСАМЉЕН и ДЕПРЕСИВАН, са само 14 постао ТЕЖАК ЗАВИСНИК, а трауме из детињства га прогониле до СМРТИ

Новембар у знаку неге! Производи за негу лица снижени до 35 одсто у свим Lilly дрогеријамаlilly

Новембар у знаку неге! Производи за негу лица снижени до 35 одсто у свим Lilly дрогеријама

Крис је поделила видео на Инстаграму 2. новембра уочи свог рођендана, а многи су се питали како жена која је на прагу осме деценије може да изгледа тако.

У октобру је ријалити звезде снимљена на догађају Викторије Бекам Недеље моде у Паризу, а тада је откривено да је и даље од крви и меса и да и она има боре изнад вилице, које су се продубиле, јер изгледа да дуго није ишла под нож.

Пластични хирург др Ричард Вестрејх рекао је да Крис има "оштру кружну контуру" на вилици.

Крис је била искрена у вези са неким од својих козметичких захвата, признајући да је уградила силиконе у груди, примењивала фејслифтинг и користила ботокс. Она је ипак негирала све остало, укључујући и операцију носа.

У ексклузивном интервјуу, Вестрајх је за "The У.С. Сун" рекао да верује да је истина да се она неко време клонила ножа.

- Крис већ дуго није имала никакву операцију, рекао је он.

- Тонус лица јој је опао, па сада личи на праву баку и изгледа у складу са својим годинама.

Kris Džener
Крис Џенер / Извор: Профимедиа

Исправљање тога би "вероватно значило да мора да уради још један фацелифт", али Вестрајх је рекао да већина људи за живота има само један - тако да је мало вероватно да ће се Крис поново подвргнути том процесу.

- Већина људи има само један лифтинг лица у свом животу. Ако сте имали све ове операције до тренутка када сте напунили 70 година, онда обично само радите одржавање ласерима и инјекцијама.

- Крис ће можда морати да поправи опуштену кожу браде и врата још једним затезањем лица ако се погорша.

Како је све почело

Крис је имала 20 година када се удала за адвоката Роберта Кардашијана, а током 90-их је одгајала њихово четворо деце, Кортни, Ким, Клои и Роберта Јр.

Када је њен муж сазнао за њену аферу, развели су се са, а Крис је почела да жуди за некадашњим изгледом и да трага за еликсиром младости и нашла га је - то је била пластична хирургија.

Осврћући се на фотографије кроз године, Вестрајх је приметио промене на њеном лицу.

- Крис има добру кожу, али виде се прогресивну промену у квалитету њене коже током година, посебно око очију и вилице, врата.

- Тешко је рећи да ли је имала ринопластику, јер јој је нос био раван, а онда је изгледало као да га је повредила. Признала је да је радила своје прво повећање груди још 80-их година.

Крис се 1991. поново удала за Бруса Џенера који је касније променио пол и постао Кејтлин Џенер, са којим је добила Кендал 1995., а након две године и Кајли.

Овај брак је омогућио и пробијање на јавну сцену, а како је популарност породице расла, постављали су све недостижније стандарде лепоте управо захваљујући пластичној хирургији.

porodica Džener
породица Џенер / Извор: Профимедиа

- Не изгледа као да је било ринопластике током година. Нос је почео да изгледа прилично искривљен, тако да је вероватно повређен. Сада изгледа мало мање чудно, али то би могла бити шминка. Она је јавно говорила и о корекцији груди, а на основу свог рада знам да је таква процедура коштала око 100 000 долара.

- Како је породица постајала популарнија, све су били чешћи одласци код козметичара, а види се да су филери и ботокс итетако присутни.

Каријера ћерки

До 2011. године, Крис је била покретачка снага у каријери својих ћерки, склапајући им послове и уговоре. Постала је мајсторица заната и зато је почела да прилагођава свој изглед новом имиџу породице Кардашијан.

Крис је тада први пут отишала под нож одрадила је подизање врата и вилице.

Kardašijanovi
Кардашијанови / Извор: Профимедиа

Њен развод од Кејтлин 2014. довео је до тога да је додатно променила свој изглед. Вестрејх је рекао: - Фацелифтинг на врхунском нивоу може да кошта око 100.000 долара. Проблем је у томе што је након ове операције изгледала помало болесно, а можда је то било и због стреса од развода.

- Ипак, губитак масти на лицу саставни је дао старења и тако се ткиво на вилици поново прекрива. Током овог периода након њеног затезања лица, такође је радила филере, ласер и ботокс.

До 2015. године, Кристин изглед се приметно променио и започела је везу са менаџером талената Коријем Гемблом.

Kris Džener
Крис Џенер / Извор: Профимедиа

Она се упстила и у бизнис који је најбоље познавала, "Ботокс и филери и ласерски [третмани] и сличне ствари" рекла је она о свом новом послу и додала:

- Уградила сам силиконе у груди 80-их после четворо деце, јер је гравитација учинила своје, а пластични хирург је додао да је у овом периоду трошила око 4.000 долара годишње на ласерске третмане.