Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

"Није користио заштиту, после односа смо се БРИСАЛЕ ТОПЛИМ КРПАМА": Стравична исповест бивших ПЛЕЈБОЈ ЗЕЧИЦА

04.04.2022. 16:45
Пише:
Србија Данас
plejboj zečice
плејбој зечице / Извор: Профимедиа

Описале су пакао кроз који су тамо пролазиле и упозоравамо вас, није за оне осетљивог желуца.

Близнакиње и бивше зечице Плејбоја које су биле део ријалити шоуа "Гирс Next Доор", Кариса и Кристина Шенон, проговориле су о сексуалним односима са Хефнером, наводећи да им је обома дијагностификована хламидија и ПТСП као последица 18-месечне везе са оснивачем Плејбоја.

Сестре су се уселиле у Плејбој вилу са 19 година

"Плејбој близнакиње" Кариса и Кристина биле су последње две девојке Хјуа Хефнера. Тринаест година након завршетка њихове 18-месечне везе, која је снимљена за Е! ријалити серијал "Девојке из суседства", сестре су признале да то није био бајан период њиховог живота.

СТАРА ШКОЛА: Миодрага Кривокапића сви знате, а мало ко зна да је овај ГЛУМАЦ његов СИН јединац (ФОТО)

СТАРА ШКОЛА: Миодрага Кривокапића сви знате, а мало ко зна да је овај ГЛУМАЦ његов СИН јединац (ФОТО)

КРЦАТИ ДОМОВИ ЗДРАВЉА У СРБИЈИ: Због ова 3 СИМПТОМА слична корони сви УПЛАШЕНИ, ево колико болест траје

КРЦАТИ ДОМОВИ ЗДРАВЉА У СРБИЈИ: Због ова 3 СИМПТОМА слична корони сви УПЛАШЕНИ, ево колико болест траје

ТРЕБАЛИ СУ ДА ЖИВЕ ОВДЕ: Фотографија Далиле Драгојевић СА ГРАДИЛИШТА, имала је велике планове са Дејаном

ТРЕБАЛИ СУ ДА ЖИВЕ ОВДЕ: Фотографија Далиле Драгојевић СА ГРАДИЛИШТА, имала је велике планове са Дејаном

"То је био наш посао", рекла је Кариса у понедељак увече у епизоди документарца „Тајне Плејбоја“.

plejboj zečice
плејбој зечице / Извор: Профимедиа

Током овонедељне епизоде, сестре су детаљно описале лоше стране њихове афере са Хефнером, укључујући отуђење и злостављање које су осећале од свог много старијег дечка, као и емоционалну бол кроз коју су морале да прођу као резултат сексуалног договора за који су рекле да им још увек отежава "емоционално повезивање" са другима, преноси Пеопле.

Близанкиње Шенон имале су 18 година када су упознале Хефнера, тада 83-годишњака. Одгајала их је бака у Клирвотеру на Флориди, радиле су у ресторану у стилу Хутерса када су их врбовали за пробно сликање за Плејбој.

Њихове фотографије одмах су привукле пажњу Хефнера и његове тадашње девојке Холи Медисон, која је надгледала и управљала свиме у вези са Плејбојем.

Иако сестре нису победиле на такмичењу, у јулу и августу 2009. проглашене су Плејмејт девојкама и добиле су писмо од Хефнера у којем их позива да се уселе у Плејбој вилу и живе са њим.

Девојке тврде да тада нису схватиле да тај позив крије толико тога. „Дођавола, не мислите да 80-годишњи мушкарац спава са свим овим женама“, рекла је Кариса. Неколико месеци након пресељења у Лос Анђелес, близнакиње су прославиле 19. рођендан. „То је била ноћ када смо све схватиле“, рекла је Кариса, а Кристина је завршила реченицу „У шта смо се ово увалиле“.

Хефнер их је позвао у собу и дао им "пилулу за живце"

Према речима близнакиња, Кендра Вилкинсон (још једна бивша звезда Девојке из суседства) позвала их је да пуше марихуану у Хефнеровој спаваћој соби, али када су сестре стигле тамо, Кенда и Холи су их игнорисале.

Иако је и сам Хефнер деловао "супер нервозно", повукао је црту и понудио сестрама, које су већ пиле, иако су биле малолетне, таблету за "олакшавање живаца", испричале су близнакиње.

plejboj zečice
плејбој зечице / Извор: Профимедиа

"Одмах смо биле најпијаније икада", рекла је Кариса, која је додала да је Хефнер почео да им повлачи главе ка доле, све до пениса како би му пружиле орални секс.

Кристина је рекла: „Никада раније нисмо радиле тројку заједно, никада нисмо хтеле“, и напоменула: „Уосталом, тог дана смо напуниле 19 година. То никада нећемо заборавити“.

"Није чак ни свршио. Замислите само како му се стара рука некако тресе док вам додирује груди. То је као да имате секс са вашим дедом. А он је лежао тамо, посматрао нас и говорио 'воли ме'", рекле су близнакиње које су једва чекале да те ноћи Хефнер заспи.

„Потрчале смо низ ходник до слободне спаваће собе у којој смо боравиле. Истуширали смо се. После те ноћи више се нисам осећала као да је ово моје тело. Осећала сам се искоришћено, згрожено"

"Он иде право у пакао"

„Обе смо рекле да иде право у пакао“, додале су сестре. Како су месеци пролазили, близнакиње су препознале да Хефнеров ритуал "завођења" функционише као сат - када би сат откуцао поноћ, позвао би све жене у својој кући у своју спаваћу собу. Тако су рекле да су развиле навику да своју анксиозност, због сексуалних односа те ноћи, умире алкохолом.

Вечера је почињала сваког петка, суботе и недеље у 17 часова, присетила се Кристина. "И тако, за вечером бисмо почели да пијемо. Имали су отворен бар, па бисмо почели да пијемо у случају да Хеф жели да изврши тај притисак."

"Биле смо пијане сваке ноћи, сваке ноћи, и све да бисмо покушале да се носимо с њим."

На крају их је сустигао стил живота у вили. „У једном тренутку се појавила полно преносива болест“, тврди Кристина. „Ухватиле смо хламидију. Сећам се да сам отишла у канцеларију Мери О'Конор и рекла је да се то дешава када сте сексуално активни.

Близнакиње су се заклеле да "никада више неће имати секс са Хефом". Али Хефнер им је на крају дао ултиматум и рекао им: „Ако га волимо и желимо да будемо његове девојке, онда морамо да имамо секс са њим“, каже Кариса.

Једна од близнакиња открила је да је била трудна са Хефом

"Проблем је што Хеф не воли да користи заштиту", рекла је Кристина. „Од батлера бисмо наручиле велику чинију и у њу сипале топлу воду, а у њу бисмо стављали крпе. Њима смо се брисале после односа".

Кариса је тада рекла да "није мислила да је могуће" зачети дете са Хефнером, који је тада имао 84 године.

Одмах је знала да неће задржати бебу. „Штавише, нисам желела да он зна да сам трудна. Нисам више желела да будем заглављена унутар тог балона. Мислила сам да је трудноћа још један начина да ме јконтролише. Осећала сам гађење према свом телу“, наставила је. "Осећала сам као да је у мени нешто попут ванземаљца. Била сам бесна. Само сам желела да то окончам", признала је Кариса.

"За мене је то силовање"

Близнакиње су плакале док су се присећале тајне посете клиници за абортусе, а најразорнија одлука од свих пала је на Кристину, која је схватила да не може да прати Карису на термин из страха да не привуче пажњу папараца.

Када су се након процедуре вратиле у кућу, Кариса и Кристина су се састале са филмском екипом и рекле им да морају да сниме свој видео за уводне шпице серије. Кариса је рекла да се осећала тако грозно да је Кристина морала да игра свог физичког двојника.

Ипак, упркос трауми, Кариса је потврдила да је „100 одсто“ донела праву одлуку. „Сваки пут када то урадим са њим, то је напад“, рекла је о сексу са Хефнером. "Мени је то као силовање. Он је у потпуности користио контролне механизме у свему, тако да сам срећна што сам абортирала", признала је Кариса.

plejboj zečice
плејбој зечице / Извор: Профимедиа

Хефнер је једва пустио близнакиње из виле

„The Гирлс Next Доор” је своју последњу епизоду емитовао 8. августа 2010. Шест месеци касније, близнакиње су рекле Хефнеру да желе да напусте вилу. Рекле су да је покушао да дође до компромиса тако што би преполовио њихов џепарац од 1.000 долара недељно ако би остале да живе у „Кући зечица“ изван главне виле, али је договор кратко трајао. На крају су се разишли док се Хефнер оженио њиховом колегиницом из серије Кристал Харисо Хефнер, његовом трећом и последњом женом.

"Он има толику моћ. Као да си у култу", рекла је Кристина. "Изгубиш себе јер си ту, сва та невиност је изгубљена. Тешко је, као да си у затвору и неко те сломи у самици. Само си сломљен." Кариса је рекла: "Мислим да тај део никада неће нестати, онај део нас који је узет."

У саопштењу објављеном непосредно пре премијере документарног филма, актуелно руководство Плејбоја је написало: „Верујемо и потврђујемо жене и њихове приче, и снажно подржавамо појединце који су се добровољно јавили да поделе своја искуства. У саопштењу се такође наводи: „Данашњи Плејбој није Плејбој Хјуа Хефнера“.