Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ПО РЕЦЕПТУ СЕКЕ АЛЕКСИЋ: Направите ПОСНЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ, овај састојак им даје посебан укус

03.01.2024. 14:34
Пише:
Србија Данас
Seka Aleksić
Сека Алексић / Извор: Фото: ТикТок Printscreen/ макикулинарка

Пост је још увек у току, а уколико ви или неко од укућана постите наредна три дана, овај рецепт вам је идеалан предлог за ручак или вечеру.

Певачица Сека Алексић са својом породицом живи у складу са хришћанским правилима. Тако, Сека поштује и пост, којем су прилагођена и јела на њеној трпези. Једеном приликом Сека је поделила рецепт за укусно јело које ових дана често припрема породици.

Данас из бакине кухиње представљамо РОЛНИЦЕ СА МЕСОМ - Рецепт идеалан за празничне дане (ВИДЕО)rolnice

Данас из бакине кухиње представљамо РОЛНИЦЕ СА МЕСОМ - Рецепт идеалан за празничне дане (ВИДЕО)

Салата по РЕЦЕПТУ ЗОРИЦЕ БРУНЦЛИК - Предјело идеално за новогодишњу прославу и празнични ручак, састојци су свима доступни Zorica Brunclik

Салата по РЕЦЕПТУ ЗОРИЦЕ БРУНЦЛИК - Предјело идеално за новогодишњу прославу и празнични ручак, састојци су свима доступни

Потребно је: 8 паприка, 500 г пшенице, 3 чена белог лука, 100 г парадајза, 300 г празилука, пола кашичице слатке паприке и босиљак.

Припрема: Ситно исецкајте празилук, а парадајз исеците на коцкице. Затим издинстајте бели лук и слатку паприку, па додајте претходно скувано и самлевено жито. Зачините по укусу, додајте мало босиљка и припремљеном смесом напуните паприке. Сложите их у плех или ватросталну посуду, прекријте фолијом и пеците 30 минута на 180 степени.