РЕД ТЕСТА, РЕД МЕСА И... За трен ока спремите САВРШЕНЕ ЛАЗАЊЕ које ће сви ОБОЖАВАТИ! (РЕЦЕПТ) Тако укусно, а тако једноставно! 24.07.2020. 13:45 Пише: Тамара Јовановић Facebook WhatsApp Facebook Messenger Viber Link Коментари (0) лазање / Извор: Фото: Инстаграм printscreen/so_i_secer Ред теста, ред млевеног меса у сосу од парадајза, бешамел сос, качкаваљ и мало зачина је све што вам је потребно за савршене лазање. Пет појмова који један без другог не иду Пет појмова који један без другог не иду Ослободите се непријатног задаха: Како да једете лук и не мислите да ли ће вам смрдети из уста! Ослободите се непријатног задаха: Како да једете лук и не мислите да ли ће вам смрдети из уста! "ОДГАЈАЛА САМ ЈЕ КАО..." Наоми је сада православка, а признање њене мајке ШОКИРАЛО је читав свет! "ОДГАЈАЛА САМ ЈЕ КАО..." Наоми је сада православка, а признање њене мајке ШОКИРАЛО је читав свет! Месо пропржите само са зачинима, без лука, те додајте парадајз и сос је готов. Бешамел сос правите тако што отопите маслац, додате брашно и када то лепо порумени полако налијете млеко. Ако су коре свеже, не баре се. Ређајте прво коре преко којих се стављају три- четири кашике млевеног меса и три кашике бешамел соса и тако док се не потроше све коре. Последњу кору лепо натопите са оба соса и ставите да се пече. Пеку се на 180Ц 30 минута. View this пост он Инстаграм Ред теста, ред млевеног меса у сосу од парадајза, бешамел сос и качкаваљ и мало зачина је све што вам је потребно за савршене лазање. Раније сам месо пржила са главицом црном лука, данас само пропржим месо са зачиним, додам пасиран парадајза и сос је готов. Бешамел сос правим тако што отопим маслац, додам брашно и када то лепо порумени полако налијем млеко. Коре користим свеже па их не барим. Ређам прво коре преко којиј стављам три - четири кашике млевеног меса и три кашике бешамел соса и тако док не потрошим све коре. Последњу кору лепо натопим са оба соса и ставим да се пече. Пеку се на 180Ц 30минута. Извадим их и ореко ставим качкаваљ који се само отопи. Дакле, за паковање кора потребно вам је: Сос од меса: 400г млевеног меса 500мл парадајз соса Бршамел сос: 50мл путера две кашике брашна 400мл млека 200г качкаваља #lazanje #soisecerkuhinja А пост shared by Милена Маринковиц (@so_i_secer) он Јул 18, 2020 ат 11:55ам ПДТ Дакле, уз паковање кора потребно вам је: Сос од меса: 400 г млевеног меса500 мл парадајз соса Бешамел сос: 50 мл путерадве кашике брашна400 мл млека Нарендајте 200г качкаваља када се лазање испеку и уживате! Аутор: со_и_сецер ЗНАТЕ ЛИ ШТА ЈЕ "ЖЕНСКА МРЕЖА"? Свакој од нас је потребна да бисмо сачувале здрав дух ЗНАТЕ ЛИ ШТА ЈЕ "ЖЕНСКА МРЕЖА"? Свакој од нас је потребна да бисмо сачувале здрав дух БИЛА ЈЕ НАЈФАТАЛНИЈА СРПСКА СНАЈКА, А САДА... Све је ШОКИРАЛА - Урадила је ОВО на себи? (ФОТО) БИЛА ЈЕ НАЈФАТАЛНИЈА СРПСКА СНАЈКА, А САДА... Све је ШОКИРАЛА - Урадила је ОВО на себи? (ФОТО) ЈЕЗИВ ПРИЗОР! Џенифер Анистон поделила фотографију пријатеља у БОЛНИЧКОЈ ПОСТЕЉИ - Ово РАДИ корона! ЈЕЗИВ ПРИЗОР! Џенифер Анистон поделила фотографију пријатеља у БОЛНИЧКОЈ ПОСТЕЉИ - Ово РАДИ корона! Жуљеви збогом! Ево како да се решите највеће ноћне море и без страха носите омиљене потпетице Жуљеви збогом! Ево како да се решите највеће ноћне море и без страха носите омиљене потпетице Очистите прозоре БЕЗ КРПЕ: Једна ствар у кући помоћи ће вам у томе Очистите прозоре БЕЗ КРПЕ: Једна ствар у кући помоћи ће вам у томе