RED TESTA, RED MESA I... Za tren oka spremite SAVRŠENE LAZANJE koje će svi OBOŽAVATI! (RECEPT) Tako ukusno, a tako jednostavno! 24.07.2020. 13:45 Piše: Tamara Jovanović Facebook WhatsApp Facebook Messenger Viber Link Komentari (0) lazanje / Izvor: Foto: Instagram printscreen/so_i_secer Red testa, red mlevenog mesa u sosu od paradajza, bešamel sos, kačkavalj i malo začina je sve što vam je potrebno za savršene lazanje. Pet pojmova koji jedan bez drugog ne idu Pet pojmova koji jedan bez drugog ne idu Oslobodite se neprijatnog zadaha: Kako da jedete luk i ne mislite da li će vam smrdeti iz usta! Oslobodite se neprijatnog zadaha: Kako da jedete luk i ne mislite da li će vam smrdeti iz usta! "ODGAJALA SAM JE KAO..." Naomi je sada pravoslavka, a priznanje njene majke ŠOKIRALO je čitav svet! "ODGAJALA SAM JE KAO..." Naomi je sada pravoslavka, a priznanje njene majke ŠOKIRALO je čitav svet! Meso propržite samo sa začinima, bez luka, te dodajte paradajz i sos je gotov. Bešamel sos pravite tako što otopite maslac, dodate brašno i kada to lepo porumeni polako nalijete mleko. Ako su kore sveže, ne bare se. Ređajte prvo kore preko kojih se stavljaju tri- četiri kašike mlevenog mesa i tri kašike bešamel sosa i tako dok se ne potroše sve kore. Poslednju koru lepo natopite sa oba sosa i stavite da se peče. Peku se na 180C 30 minuta. View this post on Instagram Red testa, red mlevenog mesa u sosu od paradajza, bešamel sos i kačkavalj i malo začina je sve što vam je potrebno za savršene lazanje. Ranije sam meso pržila sa glavicom crnom luka, danas samo propržim meso sa začinim, dodam pasiran paradajza i sos je gotov. Bešamel sos pravim tako što otopim maslac, dodam brašno i kada to lepo porumeni polako nalijem mleko. Kore koristim sveže pa ih ne barim. Redjam prvo kore preko kojij stavljam tri - četiri kašike mlevenog mesa i tri kašike bešamel sosa i tako dok ne potrošim sve kore. Poslednju koru lepo natopim sa oba sosa i stavim da se peče. Peku se na 180C 30minuta. Izvadim ih i oreko stavim kačkavalj koji se samo otopi. Dakle, za pakovanje kora potrebno vam je: Sos od mesa: 400g mlevenog mesa 500ml paradajz sosa Bršamel sos: 50ml putera dve kašike brašna 400ml mleka 200g kačkavalja #lazanje #soisecerkuhinja A post shared by Milena Marinkovic (@so_i_secer) on Jul 18, 2020 at 11:55am PDT Dakle, uz pakovanje kora potrebno vam je: Sos od mesa: 400 g mlevenog mesa500 ml paradajz sosa Bešamel sos: 50 ml puteradve kašike brašna400 ml mleka Narendajte 200g kačkavalja kada se lazanje ispeku i uživate! Autor: so_i_secer ZNATE LI ŠTA JE "ŽENSKA MREŽA"? Svakoj od nas je potrebna da bismo sačuvale zdrav duh ZNATE LI ŠTA JE "ŽENSKA MREŽA"? Svakoj od nas je potrebna da bismo sačuvale zdrav duh BILA JE NAJFATALNIJA SRPSKA SNAJKA, A SADA... Sve je ŠOKIRALA - Uradila je OVO na sebi? (FOTO) BILA JE NAJFATALNIJA SRPSKA SNAJKA, A SADA... Sve je ŠOKIRALA - Uradila je OVO na sebi? (FOTO) JEZIV PRIZOR! Dženifer Aniston podelila fotografiju prijatelja u BOLNIČKOJ POSTELJI - Ovo RADI korona! JEZIV PRIZOR! Dženifer Aniston podelila fotografiju prijatelja u BOLNIČKOJ POSTELJI - Ovo RADI korona! Žuljevi zbogom! Evo kako da se rešite najveće noćne more i bez straha nosite omiljene potpetice Žuljevi zbogom! Evo kako da se rešite najveće noćne more i bez straha nosite omiljene potpetice Očistite prozore BEZ KRPE: Jedna stvar u kući pomoći će vam u tome Očistite prozore BEZ KRPE: Jedna stvar u kući pomoći će vam u tome