Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

САМО У TRAVELLANDU: ЛЕТОВАЊЕ У ЛУКСУЗНИМ ХОТЕЛИМА СНИЖЕНО И ДО 63%!!

25.07.2018. 11:16
Пише:
Србија Данас/Промо
Travelland
Travelland / Извор: Профимедиа

И то ње све! У пратњи 2 одрасле особе за дете до 11,99 год. АВИО карта је ГРАТИС!

Још увек нисте уплатили летовање? Трагате за квалитетним смештајем за породичан одмор у Грчкој али по повољној цени? На правом сте месту јер ласт минуте понуде које вам овом приликом пружа туристичка агенција ,,Travelland’’ не смете пропустити!  Више од две деценије ,,Travellandovog’’ искуства у организацији савршених путовања сигурно ће вас охрабртити да већ данас резервишете свој одмор и то уз актуелне попусте и до 63%!

Travelland
Travelland / Извор: Профимедиа

На крајњем југу Касандре, последњем прсту Халкидикија, налази се насеље Палиури. Око 122 км га дели од центра регије Солуна и око 15км од надалеко познатог летовалишта Пефкохори. На величанственој плажи у близини Палиурија смештено је термално спа одмаралиште Miraggio са 5 звездица. Налази се у природном окружењу, на зеленилом богатој падини са прелепим погледом на Егејско море. Хотел располаже отвореним базеном и луксузним спа центром. Понуда врхунског спа центра обухвата велики избор услуга и садржаја, као што су термални базени, специјални тушеви и хидромасажа. На располагању су вам такође садржаји за спортове на води и тениски терени а уколико пожелите хотел  вам може организовати и изнајмљивање аутомобила и бицикла. Хотелска плажа је дугачка, са постепеним уласком у воду те је купања за оне најмлађе веома погодно. Сам хотел је идеалан за породично летовање а нарочито је забаван деци због многобројних садржаја намењених управо њима. У ресторанима одмаралишта можете уживати у укусним оброцима, док се у баровима можете опустити уз разноврсна пића и освежења. Услуга у хотелу је ноћење са доручком, уз могућност доплате услуге полупансиона или пуног пансиона. Простране и лепо уређене собе у Miraggio хотелу нуде модерн и елегантан намештај. Поједине смештајне јединице имају сопствени базен а свака смештајна јединица садржи клима-уређај, флат-сцреен ТВ са сателитским каналима и терасу или балкон са погледом на море или на врт. 

Grčka
Грчка / Извор: Фото: Промо

У туристичкој агенцији ,,Travelland’’ трају велика снижења па тако у Miraggio Thermal Спа & Ресорт-у са 5 звездица можете летовати веома повољно, по ценама ниженим и до 63%! Не пропустите ову сјајну ,,Travellandovu’’ и приредите својим најдражима лето за памћење! У пратњи 2 одрасле особе за дете до 11,99 год. АВИО карта је ГРАТИС! Овај попуст и авио карта гратис важе искључиво за резервације од 25.07.
На Халкидикију се налази и одличан хотел Cronwell Сермилиа са 5 звездица. Смештен је на прелепој пешчаној плажу у месту Псакоудија, на око 80 километара од Солуна. Хотел у понуди има два ресторана, од којих један има прелеп поглед на море, неколико барова, бесплатан паркинг, базен, део за опуштање са библиотеком... Све собе су простране, климатизоване, имају сателитску телевизију, wi-fi, телефон, мини бар, сеф и фен за косу. Овај хотел је идеалан за квалитетан породичан одмор у а уз тренутне ,,Travellandove’’ попусте до 38% можете себи приуштити летовање за 2 одрасле особе и једно дете на бази полупансиона по цени већ од 1263€. Уколико резервишете летовање већ данас, у пратњи 2 одрасле особе за дете до 11,99 год. АВИО карта је ГРАТИС! 

Grčka
Грчка / Извор: Фото: Промо

Још једна божанствена оаза Халкидикија јесте хотел Рахони Cronwell 5* у месту Неа Скиони. Смештен је на свега пар минута хода од предивне плаже на којој можете уживати уз прелепе заласке сунца. Хотел је карактеристичан по томе што прима искључиво особе старије од 16 година па је миран одмор без буке загарантован. Предиван ресторан на крову са погледом на Егејско море и базен са терасом за сунчање сигурно ће вас оставити без даха. Собе садрже брачне кревете и модерна купатила а свака има и клима-уређај бесплатан WiFi, сеф и ТВ са кабловским и сателитским каналима. Собе поседују сопствене балконе са погледом на море или шуму. У ресторану се служе јела европске и медитеранске кухиње а гости могу уживати и уз пиће, чај или кафу у бару у лобију, који ради нон-стоп. Уколико желите, можете испробати хотелски спа центар као и теретану. Уз резервације до 31. јула у овом хотелу можете боравити по ценама сниженим до чак 53%! 

Travelland
Travelland / Извор: Профимедиа

Cronwell Платамон, ресорт са 5 звездица, смештен је у насељу Платамон, на око 35 километара од места Катерини, у подножју Олимпа. Хотел поседује неколико ресторана, бар, бар на базену и на плажи, неколико отворених базена, затворени базен у оквиру спа центра који се простире на површини од 1500 м² и пружа јединствено wellness искуство. Базен са топлом водом, хидромасажна када, сауна и просторија за масаже само су неки од садржаја који су вам на располагању. У разноврсним ресторанима у оквиру одмаралишта припремају се изврсна јела грчке и интернационалне кухиње а пића и егзотични коктели се служе у бару унутар објекта и у бару на отвореном. Одмаралиште поседује и аква парк са преко 40 водених атракција за изврсну забаву свих гостију. За одмор у овом хотелу је актуелан попуст од 38%. У пратњи 2 одрасле особе за дете до 11,99 год. АВИО карта је ГРАТИС! Овај попуст и авио карта гратис важе искључиво за резервације од 25.07.
Заинтересовани могу извршити резервације у туристичкој агенцији „Travelland“, на адреси Добрачина 43, у Београду а више информација могу пронаћи на интернет презентацији ове агенције http://www.travelland.rs/