Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Преварила га са њим?! Бритни забринула јавност објавама након вести о РАЗВОДУ, бивши муж прети СКАНДАЛОЗНИМ снимцима и тражи ПАРЕ

18.08.2023. 10:51
Пише:
Србија Данас
Britni Spirs i Sem Asgari
Бритни Спирс и Сем Асгари / Извор: Профимедиа

Сем се огласио на Инстаграму и потврдио да је брак пукао

Вести да се Сем Асгари и Бритни Спирс разводе одјекнула је пре неколико дана и од тада страни медији (а и домаћи) не престају да извештавају о разлозима. Много се нагађало, али сада је Сем потврдио да је ухватио поп звезду како га вара са чланом особља у њиховој кући.

Сем се до овог тренутка није оглашавао, осим што је на Инстаграму написао: "Желим јој све најбоље".

Двадесетдеветогодишњак верује да га је Бритни (41) преварила са запосленом у њеној кући, како преноси ТМЗ.

"Упс, опет сам то урадила": После само 14 месеци брака Бритни Спирс и Сем се РАЗВОДЕ, разлог никога НИЈЕ ИЗНЕНАДИО

"Упс, опет сам то урадила": После само 14 месеци брака Бритни Спирс и Сем се РАЗВОДЕ, разлог никога НИЈЕ ИЗНЕНАДИО

БЕНИФЕР опет шокира свет! Откривене дуго чување тајне свадбе од МИЛИОН ДОЛАРА, бахаћење и "ЗИД ОД КАВИЈАРА" - а брак трајао само годину

БЕНИФЕР опет шокира свет! Откривене дуго чување тајне свадбе од МИЛИОН ДОЛАРА, бахаћење и "ЗИД ОД КАВИЈАРА" - а брак трајао само годину

Међутим, овде није крај њеним несташлуцима. Наиме, Суперзвезда се "упуштала и у друга неприкладна сексуална понашања". Извори блиски Бритни и Сему су потврдили да се певачица понашала потпуно неприхватљиво и да Сем више није могао то да поднесе:

- Сем ми је рекао да је Бритни замолила бар једног запосленог да сними видео на којем плеше гола. Али ту није крај, рекао је да верује да је била интимна са најмање једним од мушких чланова особља који раде у њеној кући.

Извори су рекли да постоји снимак Бритни и члана особља заједно у "компромитујућој позицији".

Сем је толерисао Бритнино понашање колико је могао, а ова наводна превара била је "последња кап у чаши" и он је неразмишљајући превише поднео захтев за развод.

Britni Spirs i Sem Asgari
Бритни Спирс и Сем Асгари / Извор: Профимедиа

Захтев за развод

У среду је објављена вест да је пар одлучио да се растане само након 14 месеци брака који је отпочео на задивљујућој церемонији у Лос Анђелесу.

Сем је поднео захтев за развод рапидном брзином,  само неколико сати након што су се вести појавиле. Он је у образложењу навео "непомирљиве разлике", наводи ТМЗ. Такође је као датум раздвајања навео 28. јул 2023.

Иако ништа није желео да изјављује, ћутање је краткотрајно прекинуо на Инстаграм причама.

Тако је јуче објавио поруку фановима: "После 6 година љубави и посвећености једно другом, моја супруга и ја смо одлучили да завршимо наше заједничко путовање".

"Држаћемо се љубави и поштовања које гајимо једно према другом, желим јој увек само најбоље".

Наставио је: "С*ања се дешавају. Тражити приватност изгледа смешно, па ћу само замолити све, укључујући медије, да буду љубазни и пажљиви".

Semova poruka
Семова порука / Извор: Фото: Инстаграм printscreen/samasghari

Изгледа да су наводи извора били тачни, он је још у среду за један страни медиј дао изјаву: - Бритнеи и Сем су се разишли. Она упорно стоји иза тога да га није преварила. Њих двоје се нису слагали неко време, а сада је и званично завршена веза.

Медији преносе и да се Сем иселио из заједничке куће и сада живи у свом дому.

И у јучерашњем шокантном извештају, ТМЗ извештава да Сем тврди да га је Бритни ударила у око док је спавао.

Извори су за новинску агенцију рекли да је Сем причао да је Бритни физички насрнула на њега неколико пута, а било је ситуација и када је било толико лоше да је обезбеђење морало да се умеша.

Међутим, када је Сем наводно нападнут док је био у кревету, није било обезбеђења да му помогне, те јој он није узвратио, али је остао запањен поступком своје жене.

Други извори су за ТМЗ рекли да је Сем био забринут, јер је Бритни уживала да има ножеве свуда по њиховој кући.

- [Бритнеи] је била параноична и мислила је да ће је неко напасти, а ножеви су јој били потребни као заштита, рекао је извор.

Пар је последњи пут виђен заједно на путовању у Кабо у Мексику прошлог месеца, а људи су говорили да изгледају несрећно.

Необичан пост

Бритни се поново појавила на Инстаграму у среду касно увече након дводневне паузе како би поделила необичан пост.

Она је објавила своју слику на којој јаше коња на плажи, уз натпис: "Ускоро купујем коња!!! Толико је опција да је тешко!!!"

"Коњ по имену Софи и други по имену Роар??? Не могу да се одлучим!!!"

Бритни је наставила: "Да ли да се придружим другарству и да обучем ружичаст костим каубојке??? У сваком случају мислим да сам нашла своју везу са Роаром!!!"

Чудна објава је била једино Бритнино јавно оглашавање након вести о разводу.

Сада је уследила још чуднија серија цртежа и снимака, а опис уз један говори о њеном емотивном стању: 

"Некада боље видиш затворених очију", прати снимак цртежа уснуле девојке.

Иначе, певачица је редовно објављивала забрињавајуће снимке на Инстаграму прошле године, а кружиле ус гласине и о употреби дроге које, је чак и потвдио њен бивши муж Кевин Федерлајн.

"Сем ће је увек подржавати"

Самов адвокат је сугерисао да би Сем могао да оспори свој и Бритнин тренутни предбрачни брак. Наводи се да глумац тражи огромну исплату од певачице, наводи "Паге Six".

Сем је наводно запретио да ће одати "страшне, мрачне тајне" своје партнерке, ако не добије новац.

Извор је открио да "Сем покушава да преговара о уступцима мимо свог предбрачног уговора и прети да ће изаћи у јавност са изузетно срамотним информацијама о Бритни, уколико не буде плаћен.

Сем и Бритни потписали су предбрачни уговор уочи њиховог венчања. Међутим, Семови представници су ексклузивно рекли за "The У.С. Сун" у четвртак: - Постоје многе тврдње да Сем оспорава предбрачни брак и прети да ће експлоатисати своју бившу жену видео снимцима. Међутим, све ове тврдње су лажне.