Сигурно и ви грешите: Ево како се правилно чува маслиново уље
Није на одмет знати.
Маслиново уље треба држати што даље од шпорета, саветују кулинарски експерти.

Да буде укусна као у пицерији: Избегните ову грешку када правите домаћу пицу

Сви су се питали "Да ли чај може да се поквари?", а ОВАЈ одговор нико није очекивао!

Гурмански залогајчићи: Домаћи мини бургери (РЕЦЕПТ)
Уколико уље чувате поред рингли на шпорету, топлота може покварити његов укус. Држање уља на топлом и осветљеном месту чини да оно поприми устајали укус и временом постане попут сирћета.
Како би спречили да тога дође, морате га чувати на хладном и мрачном месту, и водити рачина да буде добро затворено. Јер кисеоник, топлота и светло су три највећа непријатеља маслиновог уља.
Погрешно је и устаљено мишљење да ово уље може дуго да се чува. Укус се временом погоршава, те отворену флашу морате искористити у року од шест месеци од куповине.
Ипак, флаше које стоје неотворене имају дужи рок трајања, и ако се правилно чувају, задржавају укус и до две године.

Право је легло бактерија: Ево колико често треба мењати даску за сечење

Кувана пшеница обавезна је у јеловнику: Ево како да је припремите

САМО МИ ДАЈ КАФУ И НЕЋЕМО ИМАТИ ПРОБЛЕМА: 10 особина кофеинских зависника - откријте да ли сте и ви међу њима!

Супер идеје за брз и здрав доручак: Ове намирнице одличан су избор за почетак дана
