Боље него испод сача! Једном када припремите КРОМПИР СА МЕСОМ на овај начин, увек ћете, спрема се ЗА 25 МИНУТА
Одушевиће вас ово јело, укусно и једноставно.
За укусан ручак који ће бити задовољавајући за све укућане, свакој домаћици потребно је минимун сат до два.
Још ако су у питању намирнице као што су месо и кромпир, то може да потраје. Ипак, ми вам препоручујемо изузетно једноставан начин припреме, за који ће вам требати пола сата са припремом намирница.
Дакле требају вам месо, по укусу, ми препоручујемо пилеће бело месо које се брзо спрема, кромпир и зачини.
Пилеће месо како би било укусно најбоље маринирајте па га можете тако неколико дана чувати у фрижидеру, а биће веома сочно и мекано, никако жилаво и суво како бело месо може бити.
Насеците га на комадиће ситније како би што пре упило маринаду, ставите га у посуду са поклопцем посолите, налијте мало уља и ставите још неке зачине по укусу.
Извадите месо из маринаде када хоћете да спремате ручак и ставите га не врео, дубљи тиган, да се запржи и добије боју са једне и друге стране.
За то време очистите и насеците кромпир на што тање листиће како би се што пре издинстао.
Сипајте га обилато преко меса, посолите, додајте још мало уља и зачине по укусу, а можете и ситно сецкани бели лук.
Налијте шољицом воде и оставите поклопљено да се крчка двадесетак минута. Ваше јело након овога је спремо, а укус је невероватан. Пробајте и уверите се.
Можете користити и другу врсту меса ако вам је по укусу, али узмите у обзир да ће вам у том случају требати више времена да месо буде спремно.