Чоколадна торта од САМО ЧЕТИРИ састојка: Рерна вам није потребна, а припрема се брзо и без муке
Сочна, богата и кремаста- припрема се без муке, а укус је благо рећи савршен.
13.03.2025.
20:43
Коментари (0)
Ако сте љубитељи чоколаде, али немате времена за компликоване рецепте, ова чоколадна торта ће вас одушевити.
Састојци
- 270 г црне чоколаде
- 500 г крем сира
- 100 г млечне чоколаде
- 30 г пржених бадема
- Уље или маргарин
Чоколаду измрвите и отопите на пари, а затим помешајте са крем сиром и промешајте, док се смеса не сједини.
Плех обложите папиром за печење и премажите уљем. Затим налијте смесу и држите у фрижидеру два сата.
Млечну чоколаду отопите на пари, а затим помешајте са кашиком уља и сецканим бадемима, док се смеса не сједини.
Извадите торту из фрижидера, одстраните папир за печење и прелијте мешавином, а затим опет вратите на 5 минута у фрижидер.
Детаљније о начину припреме погледајте на видеу Лецкер мит Сопхие Mayer.