Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

"КАНЦЕР сам победила ЖИВОМ БИЉНОМ ХРАНОМ": ИСХРАНА МАЈЕ ВОЛК којом је ојачала организам и ПОДМЛАДИЛА ТЕЛО

27.12.2021. 19:48
Пише:
Србија Данас
Maja Volk
Маја Волк / Извор: Фото: Инстаграм printscreen/majazmaja59

За недељу дана подмлади се кожа, за 6 месеци почну да нестају и неке систематске болести

Маја Волк, наша позната сценаристкиња, универзитетски професор и музичар, једна је од успешних жена у Србији која је, између осталог,  са невероватном вољом и снагом победила канцер. Ова поборница здраве исхране и здравих животних навика, а данас и књижевница која дели своја искуства са јавности, не тако давне 2008. године добила је карцином грла, иако никада није била пушач. 

Након операције, прекинула је хемиотерапију, потпуно променила исхрану и начин живота и почела да једе само сирову биљну храну. Данас, Маја Волк истиче да је излечена, пуна енергије и је сада њен организам најздравији. Осим тога, она несебично дели савете како да свој организам очистимо од токсина, малигних ћелија и вратимо га у природну равнотежу. 

ПОГРЕШНО ЈЕДЕМО КИСЕЛИ КУПУС! Српски лекар УПОЗОРИО: "И РАСОЛ може бити штетан ако се овако пије"

ПОГРЕШНО ЈЕДЕМО КИСЕЛИ КУПУС! Српски лекар УПОЗОРИО: "И РАСОЛ може бити штетан ако се овако пије"

ОД НЕИЗЛЕЧИВЕ БОЛЕСТИ ДО ЗДРАВОГ И ХАРМОНИЧНОГ ЖИВОТА: Татјани Поповић ИСХРАНА спасила живот

ОД НЕИЗЛЕЧИВЕ БОЛЕСТИ ДО ЗДРАВОГ И ХАРМОНИЧНОГ ЖИВОТА: Татјани Поповић ИСХРАНА спасила живот

Она је, гостујући у емисији "Уранак" на К1 открила како започиње дан.

"Мени је воће увек прво, направим ујутру смути или исцедим, није битно, увек комбинујем да има нешто зелено, да ли сок од коприве, спанаћ, зеље, банан, лимун, то је мој основни зелени смути", каже Маја Волк, која додаје да је поента њеног начина исхране јести као у природи.

"Човек је једина врста на земљи која термички обрађује своју храну и најболеснија је, ту ја видим неку везу", додаје.

Она истиче да некад једе једном дневно, некад два или три пута, а све зато што "слуша своје тело".

"Цедим сада јако пуно нара, зима је, то су антиокдисанти, сада треба јести нашу зимницу, а то су боровнице, замрзнуто шумско воће, ароније, значи све што је љубичасто, тамно, укључујући и нар".

"Орашасти плодови мењају месо, бундева, авокадо, авокадо је као јаја, само много бољи".

За оне који би можда пробали овакав начин исхране, Маја Волк открива шта могу да очекују на почетку.

"Нестане пет кила одмах у старту, а то је пет кила воде, соли, отрова", каже Волкова.

Она тврди да се промена најпре види на кожи.

"Прво се види на кожи, кожа се одмах просија. Ја већ по тену могу да кажем да ли људи једу воће или не, имају сиву боју лица, тачно се по лицу види и по коси. Прво иде кожа за седам дана, која је иначе највећи орган, после већ две недеље се на коси види и после три недеље крвна слика је већ одлична, после шест-седам месеци већ и неке системске болести нестају".