СОЧНИЈЕ НЕ МОЖЕ: Ово је НАЈБРЖИ и најукуснији КОЛАЧ из бакине кухиње, одушевиће вас укус и мирис
07.09.2021.
08:50
Феноменалан је.
Потребно је:
- 2 јаја
- 50 гр-100 гр шећера (по жељи)
- 280 бр. брашна
- 1 прашак за пециво
- 1 кашичица цимета
- 70 мл уља
- 50 гр млевених ораха
- корица лимуна
За ЖЕНОМ познатог ПЕВАЧА се ОКРЕЋУ на улици, а она ОТКРИЛА РЕЦЕПТ: Ова НАМИРНИЦА у потпуности УКЛАЊА ЦЕЛУЛИТ
За ЖЕНОМ познатог ПЕВАЧА се ОКРЕЋУ на улици, а она ОТКРИЛА РЕЦЕПТ: Ова НАМИРНИЦА у потпуности УКЛАЊА ЦЕЛУЛИТ
НЕ БАЦАЈТЕ ЉУСКЕ ОРАХА: Чисте крв и СРПЕЧАВАЈУ стварање УГРУШАКА, мелем се узима свако вече
НЕ БАЦАЈТЕ ЉУСКЕ ОРАХА: Чисте крв и СРПЕЧАВАЈУ стварање УГРУШАКА, мелем се узима свако вече
Прелив:
- 500 мл млека
- 100 гр мл. ораха
- 100 гр чоколаде
- 50 гр маслаца
- 100 гр
Припрема:
Умутити јаја са шећером додати брашно са прашком за пециво и циметом, уље, млевене орахе, корица лимунаи све изједначити. Сипати у плех. Можете посути одозго сецкане орахе. Пећи на 200 степени Ц око 40 мин. У шерпу сипати млеко шећер, маслац, чоколаду па кад проври додати мл. орахе. Сипати одмах преко врућег колача.
Мало ће ићи и са стране све то фино упије. Кад се прохлади вратити ножем на колач. Најбоље да преноћи у фрижидеру да упије и стегне се. Јако сочан фини мирисан растресит. Фантастичан.