ЛУКСУЗ на тањиру! ДУБАИ чизкејк који ће вас очарати сваким залогајем, а овај састојак је КЉУЧАН
Након виралне Дубаи чоколаде, време је да испробате неодољиви Дубаи чизкејк који ће одушевити све оне који га буду пробали.
Да ли сте до сада пробали ову неодољиву посластицу која ће несумњиво задовољити укус сваког сладокусца?
Уколико нисте, право је време да је испробате. Замислите торту која одише луксузом, кремаста као облак, богата састојцима Блиског истока, која оставља без даха.
Дубаи чизкејк није само торта, то је искуство које спаја елеганцију, раскош и слаткоћу сваког залогаја.
Састојци:
- 250 гр кадаифа
- 100 гр маслаца
- 250 гр крема од пистаћа
- Кашика меда или шећера у праху
ФИЛ:
- 400 гр крем сира
- 200 мл слатке павлаке
- 200 гр отопљење беле чоколаде
ГЛАЗУРА:
- 200 гр млечне чоколаде
- 100 мл слатке павлаке
Припрема:
Најпре је потребно истопити маслац на средњој температури, додати исецкани кадаиф и пропржити га до златно смеђе боје, а затим додати крему од пистаћа и сјединити како бисте добили хрскаву подлогу. Утиснути у округли калуп.
У припремљени крем сир додати, хладну слатку павлаку и све то заједно умутити. Када добијемо смесу у исту додати, отопљену белу чоколаду, све сјединити и поравњати по предходној подлози.
Као глазуру стављамо отопљену млечну чоколаду умућену заједно са слатком павлаком. По жељи можете украсити кремом од пистаћа и сецканим пистаћима.
Морате да пробате! Пријатно