Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

МИРИС ЈЕСЕНИ из бакине кухиње! Необична комбинација за ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ која ће вас одушевити и мирисом и укусом

19.09.2023. 08:42
Пише:
Србија Данас
bakina kuhinja
бакина кухиња / Извор: Фото: YouTube printscreen/Jelajelena Петровиц

Ове паприке нису типичне, али су итекако укусне.

Потребно је:

  • 4 паприке
  • 200 гр сира
  • 1 кашика киселе павлаке
  • мала везица першуновог листа
  • 1/2 кашике гриза
  • мало соли
  • 3 чена белог лука
  • мало сира фета или качкаваља
  • 2 јаја 
БАКА ЈЕЛА одушевила рецептом! Пита са РОШТИЉСКИМ КОБАСИЦАМА и краставцима - ДОРУЧАК који морате још данас да пробате

БАКА ЈЕЛА одушевила рецептом! Пита са РОШТИЉСКИМ КОБАСИЦАМА и краставцима - ДОРУЧАК који морате још данас да пробате

ЛЕПИ СЕ ЗА ПРСТЕ! Пробајте ЋУРЕЋА КРИЛЦА по рецепту из бакине кухиње, одушевише вас укус (ВИДЕО)

ЛЕПИ СЕ ЗА ПРСТЕ! Пробајте ЋУРЕЋА КРИЛЦА по рецепту из бакине кухиње, одушевише вас укус (ВИДЕО)

Припрема:

Паприке опрати и исећи на пола по ширини. Сир издробити, додати павлаку, сецкан першун, сецкан бели лук, гриз, по жељи со. Изједначити и пунити паприке. Одозго нарендати качкаваља и пећи на 200 степени Ц око 30 минута.