Незаобилазна ЂУРЂЕВДАНСКА ЈАФА ТОРТА - Рецепт за издашну посластицу коју ћете правити и када прође слава
Засладите Ђурђевдан овом дивном тортом.
27.04.2025.
21:40
Коментари (0)
Чоколадно ремек-дело обориће вас са ногу укусом и изгледом. Уживајте у бомбастичној торти чији вам рецепт доносимо у наставку.
Састојци:
- 200 г кекса
- 150 г јафа кекса
- 400 мл милерама
- две кашике шећера
За прелив:
- 100 г чоколаде
- 70 мл слатке павлаке
Припрема:
У већој посуди изломити кекс. Изрезати једну кутију јафа кекса на мање комаде. Додати две кашике шећера по жељи и промешати.
Додати милерам тако да потпуно прекрије кекс, затим смесу утиснути у калуп. Тортицу охладити неколико сати.
Након тога прелити отопљеном чоколадом и украсити по жељи. Пријатно и срећна слава!