ОВАКВУ ПИЦУ НИСТЕ ПРОБАЛИ: Алзашко тесто пуно хрскаве сланине одмах ће нестати са ваше трпезе (РЕЦЕПТ)
14.02.2022.
08:23
Уколико нисте пробали, ево идеалне прилике
Потребно је за тесто:
- 250 гр брашна
- 130 мл воде
- 30 мл маслиновог уља
- соли
Наша певачица УСРЕД ЕМИСИЈЕ ДОЖИВЕЛА ИНФАРКТ: "Цео дан сам осећала ОВЕ СИМПТОМЕ, а онда је уследио СРЧАНИ УДАР"
Наша певачица УСРЕД ЕМИСИЈЕ ДОЖИВЕЛА ИНФАРКТ: "Цео дан сам осећала ОВЕ СИМПТОМЕ, а онда је уследио СРЧАНИ УДАР"
ОВО ЈЕ АЛАРМ ДА ВАМ ЈЕ КУЋА ПУНА НЕГАТИВНЕ ЕНЕРГИЈЕ: У оваквом дому нема среће
ОВО ЈЕ АЛАРМ ДА ВАМ ЈЕ КУЋА ПУНА НЕГАТИВНЕ ЕНЕРГИЈЕ: У оваквом дому нема среће
Прилог:
- 2 кашике киселе павлаке или киселог млека
- 100 гр суве сланине / може и мешавина сухомеснатог
- 1 главица црвеног лука
- по жељи крупна со
Замесити тесто са брашном, уљем, водом и мало соли. Месити 5-6 минута да тесто буде потпуно глатко.
Ставити у кесу да одмара бар 30 минута на хладном. Рерну укључити на 250 степениЦ и ставити и плех да се греје.
За то време исећи сухомеснато. Тесто развити на пек папиру што тање . Премазати киселом павлаком.
Одозго распоредити сецкану сланину и сухомеснато и на крају додати лук . Пећи на 250 степени Ц 15-20 минута.