Шта ћете данас за ручак? Из бакине кухиње стиже права ДЕЛИЦИЈА - Паприка са најлепшим надевом
11.03.2024.
09:18
Пред вама је још један изванредан рецепт.
Пуњена паприка је увек добра, али ова је врхунска и обавезно је испробајте.
Пред вама се налази још једна делиција из бакине кухиње, а верујте нам на реч - овако лаган и рецепт који је једноставан за припрему одавно нисмо имали.
Ручак за МАЊЕ од 100 ДИНАРА - Чорба и ШНИЦЛЕ у најјефтинијијој режији, потребан вам је ЈЕДАН САСТОЈАК, остало су зачини
Ручак за МАЊЕ од 100 ДИНАРА - Чорба и ШНИЦЛЕ у најјефтинијијој режији, потребан вам је ЈЕДАН САСТОЈАК, остало су зачини
ПОБОЉШАВА ПАМЋЕЊЕ и регулише ХОРМОНЕ СТРЕСА - У овај зачин се куну лични тренери, а уопште није скуп
ПОБОЉШАВА ПАМЋЕЊЕ и регулише ХОРМОНЕ СТРЕСА - У овај зачин се куну лични тренери, а уопште није скуп
Потребно је:
- 2 јајета
- 4 паприке свеже или замрзнуте
- 200 гр сира
- 1 кашика киселе паприке
- 1 струк црног лука
- малосоли и бибера
- 1 кашика гриза
- 3 чена белог лука
- 50 гр кулена
- качкаваљ
Припрема:
Изгњечити сир, додати павлаку и јаја па добро промешати. У то додати сецкан лук, кулен, бели лук и на крају гриз, те све изједначити.
Пунити паприке које сте пресекли на пола по дижини. Ређати у подмазан плех, а потом одозго нарендати качкаваља.
Пећи на 200 степени, 40 минута - да лепо зарумене. Служити топло. Пријатно и уживајте!
Комплетан поступак припреме погледајте у наредном видео запису:
Србија Данас/А.Р.