Ručak za MANJE od 100 DINARA - Čorba i ŠNICLE u najjeftinijijoj režiji, potreban vam je JEDAN SASTOJAK, ostalo su začini
Brzo, lako i izdašno je odlika najboljih i omiljenih recepata. Zato imamo za vas ideju za kompletan meni, koji će da postane deo vaše svakodnevice.
Dajemo vam ideju za ručak koji košta manje od 100 dinara, a sastoji se od veoma ukusne i hranljive čorbe i šnicli od soje.
![Jovana](https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2024/03/06/nenaslovljeni_dizajn_4_0.jpg?itok=RZu666Qs)
SEVNULA cela DOJKA u programu UŽIVO! Jovani Jeremić se desio PEH u emisiji, od ovih kadrova može da vam STANE SRCE
![bolest](https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2024/03/09/407983398_10211962779822843_7890750747371692550_n.jpg?itok=ZqSfE31z)
U Srbiju se VRAĆA zaboravljena BOLEST, može biti SMRTONOSNA - Najčešći je KOŽNI OBLIK u vidu BUBULJICE, terapija traje VIŠE od mesec dana
Potrebno je:
- 1 velika kašika brašna
- ulje
- suvi začin
- so, biber
- peršunov list
- kao prilog prepečen hleb (u predlogu)
Priprema:
Na ulju propržiti kašiku brašna da postane kremasta. Sipati 1 l vode. Dodati 1 kašičicu suvog začina (po želji) soli. Pustit da vri, voditi računa da vri na tihoj temperaturi da čorbica ne pokipi.
Dodati soli i pustit da vri 3-4 minuta. Po želji radi gustine dodati kašiku umućenog instanta od pečuraka. Na kraju ubaciti seckan peršunov list. Ja kao prilog ovoj čorbici dodajem seckan prepečen i dvopek.
Šnicle od soje
Kupite sojine odreske, prokuvajte ih u vodi i kada postanu mekane, izvadite ih iz vode, dobro ocedite, a zatim začinite po ukusu. Nakon toga ih ispržite na tiganju. Preukusne su.
Šnicle možete uvaljati i u susam i umesto prženja, ispeći ih u rerni.
Srbija Danas