УКУС КОЈИ СЕ НЕ ЗАБОРАВЉА
РЕЦЕПТ ЛЕТА - Ако нисте пробали ПОХОВАНУ ГРЧКУ ФЕТУ са медом и сусамом, право је време
Изненадите госте ови необичним и веома укусним предјелом, лако и брзо се спрема.
12.06.2025.
22:24
Коментари (0)
Похована фета са медом и сусамом је омиљено предјело многих Срба који летују у Грчкој.
Ево како да направите ово необично и веома укусно јело.
Састојци:
1 комад фете
1 јаје
брасно
сусам
мед
.
Комад фете умочити у јаја па у брашно, па опет у јаја па у брашно, на крају опет у јаја па у сусам.
Спустити у тигањ у ком је загрејано уље, не треба да буде врело него средње температуре.
Пржити са обе стране док сусам не добије лепу златну боју.
Прелити медом и послужити.