УКУСНА, а ЧИСТИ ОРГАНИЗАМ! У доба вируса и грипова бакина ЧОРБА од ПОВРЋА је одличан избор - НИСКОКАЛОРИЧНА, а ВИТАМИНСКА БОМБА
У свету разнолике гастрономије, чорба са поврћем заузима посебно место, не само због свог богатог укуса већ и због низа здравствених бенефита које доноси. Ова једноставна, а истовремено софистицирана храна не само да задовољава чуло укуса, већ и чини чуда за ваше опште благостање.
Чорба са поврћем пружа широк спектар хранљивих састојака који су важни за одржавање здравља, јер је богата влакнима, витаминима, минералима и антиоксидансима.
Лако се припрема, а већина поврћа има ниску калоријску вредност, што чини чорбу са поврћем идеалном опцијом за оне који пазе на унос калорија или прате дијету.
ЕЛИМИНИШЕ БАКТЕРИЈЕ ИЗ ГРЛА: Ова храна ОПОРАВЉА, греје и дезинфикује, хидрира и помаже код прехладе
САЛО на СТОМАКУ мучи ПОЛА СРБИЈЕ! Не морате да ВЕЖБАТЕ или да се ИЗГЛАДЊУЈЕТЕ, само додајте ОВО у вашу КАФУ!
Потребно је:
- 1 главица црног лука или празилук
- 2 шаргарепе
- 1 мањи целер - корен
- 1 мањи кромпир
- 150 гр бундеве
- 100 гр шампињона
- 100 гр пиринча
- суви зачин
- першунов лист
- уље
Припрема:
На уљу пропржити исецкан лук и шаргарепу. Додати шампињоне исецкане на листиће и коцкице целера. Затим убацити на бундеву и кромпир исецкане на коцкице. Мало динстати, па убацити опран пиринац и суве зачине. Кувати док поврце не постане меко - око 50 минута. На крају додати сецкан першунов лист.
Уживајте!