РУСКИ МОЛЕКУЛАРНИ БИОЛОГ И ИМУНОЛОГ ОТКРИВА: Овако припремљена храна убија СВЕ ВИРУСЕ
Нема разлога за бригу.
Позната руска докторка Елена Малишева саопштила је да загревање хране у микроталасној рерни "убија сваки случајни вирус", чак и ако је кувар кашљао или кијао за време припремања хране.
Ових дана много причамо о имунитету, али ОВАЈ ФАКТОР који је кључан за здравље мало ко зна
ДР ДРАГАН ЈОВАНОВ ЗА СД ОТКРИВА: Како да се заштитимо од вируса уз помоћ савремене фитомедицине
Да ли ћемо стећи имунитет на COVID-19? Научници открили ШОКАНТНУ тврдњу и колико ће се дуго свет БОРИТИ са корона вирусом
Малишева је на Инстаграму објаснила да ли заражени кувар може купцу пренети вирус преко хране коју је припремао.
Наиме, према тврдњама професорке молекуларне биологије и имунологије у Лос Анђелесу Пауле Кенон, потрошачи не треба да се плаше куповине готове хране, јер се кувари у ресторанима придржавају строгих хигијенских правила како би избегли болести изазване храном.
Поред тога, Малишева је саветовала да готову храну из посуде у којој је купљена треба загрејати у микроталасној, опрати руке и потом јести. Како је истакла, због тога се препоручује узимање готове замрзнуте хране, која захтева загревање.