Рецепт за слану торту од тортиља! Морате да испробате ово јело, сви ће вам тражити рецепт, а укус је божанствен
Уколико тражите једноставан, а ефектан рецепт који ће одушевити госте, а и укућане онда је ова тортиља торта прави избор за вас.
Слојевита, кремаста и богатог укуса. Идеалан начин да тортиље претворите у мале залогаје који би употпунили прославе, вечере или брзе оброке.
Не захтева пуно времена за припрему, а будите уверени да њеном укусу неће моћи нико да одоли. Уверите се и сами.
- Састојци:
- Око 10 тортиља (неопходно је имати два паковања, па колико вам буде потребно за калуп)
- 400 гр качкаваља
- 200 гр шунке или кулена
- кечап
- 200 гр моцареле
Припрема:
Најпре док припремате ову укусну тортиља торту, укључите рерну на 200 степени, да се греје. На тортиљу ставите кечап, размажите и преко тога ставите већ изрендани качкаваљ и неколико листова шунке или кулена (по жељи). Тортиљу чврсто заролати и исећи на четири дела. Заролане делове ређајте у плех, пожељно округли. Преко свега можете изрендати додатно моцарелу, ради пунијег и лепшег укуса. Пећи све док не се сир не отопи.
Пријатно!