Skip to main content
Skupština grada Beograda

Đilasovi odbornici VREĐALI i PSOVALI Vesića, Mirković odgovorio: Treba da vas je stid, niste dostojni da predstavljate Beograđane

Foto: Srbija Danas
Necivilizovan i neprihvatljiv način komunikacije

Šef odbornicke grupe "Aleksandar Vučić - Zato sto volimo Beograd!" Aleksandar Mirković odgovorio je odborničkoj grupi Saveza za Srbiju i odbornicima Dejanu Čoliću i  Željku Veselinoviću na brutalne psovke i uvrede koje su sa mesta uputili zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću.

Pomoć majkama na prvom mestu: Niz odluka Skupštine grаdа zа bolji i kvаlitetniji život grаđаnа

Uvode se nova pravila: Ko koristi ĆIRILICU manje PLAĆA

Dejan Čokić, bivši predsednik Opštine Mladenovac, i smenjeni predsednik Udruženih sindikata Srbije "Sloga", Željko Veselinović sadašnji su odbornici Dragana Đilasa sa liste "Dragan Đilas - Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju"

Njih dvojica na brutalan, necivilizovan i neprihvatljiv način uputili su niz uvreda Goranu Vesiću, zameniku gradonačelnika Beograda dr Zorana Radojičića.

Oni su otišli toliko daleko u svom primitivizmu, da su na kraju dobacili "Ma duvaj ga".

- Za sve koji nisu čuli, ili su se pravili da nisu čuli, odbornik "Saveza za Srbiju",  da ne kažem "saveza za pljačku, novac, lopovluk" je na najprostiji mogući način, uvredio zamenika gradonačelnika, a posle toga i zamenicu predsednika skupštine - rekao je Mirković.

 - Treba da vas je sramota i stid. Da imate imalo obraza, izašli bi za ovu govornicu i podneli ostavke. Niste dostojni da predstavljate nijednog građanina ovog grada - završio je Mirković, dobivši aplauze podrške odbornika koji su bili zapanjeni primitivizmom Đilasovih predstavnika u Skupštini grada.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Fog
-0 Beograd