Skip to main content
Promo

Druženje sa mališanima i donacija školi „Anton Skala“

Foto: Promo
"Čas prijateljstva"

Predsednica Opštine Savski venac Irena Vujović, selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković i predstavnici kompanije „Lukoil Srbija“ posetili su danas Osnovnu školu za decu sa posebnim potrebama „Anton Skala“ kako bi uručili donaciju školi i družili se sa decom.

Promo
Foto: Promo

Irena Vujović je istakla da je cilj Opštine da deca iz svih osnovnih škola na Savskom vencu imaju što kvalitetnije uslove za učenje i pravilan razvoj.
- Školi „Anton Skala“ danas smo obezbedili inverzioni trenažer koji je bio potreban za nastavu fizičkog vaspitanja – istakla je Vujović i zahvalila Marini Maljković što je izdvojila vreme za druženje sa đacima iz „Anton Skale“, kao i društveno-odgovornoj kompaniji „Lukoil Srbija“ koja je donirala novčana sredstva za nabavku Montesori materijala.

Promo
Foto: Promo

Ona je dodala da Pokret za žensku košarku „Marina Maljković“  u saradnji sa Opštinom uspešno sprovodi besplatnu školu košarke za devojčice na Savskom vencu, te da će ta saradnja biti nastavljena, kao i saradnja sa kompanijom „Lukoil Srbija“ koja je uvek spremna da podrži akcije poput ove danas.

Marina Maljković održala je pokaznu vežbu košarke i uručila poklone u vidu sportske opreme, čemu su se mališani najviše obradovali.
-Želimo da motivišemo decu da se posvete zdravom načinu života i sportu. Sportskim jezikom rečeno, ovo je velika zajednička pobeda za sve nas koji smo se uključili u akciju- naglasila je Maljković.

Promo
Foto: Promo

Nastas Mihajlović iz kompanije „Lukoil Srbija“ izrazio je zadovoljstvo što su doprineli poboljšanju nastave u školi „Anton Skala“, dodajući da ova kompanija dugi niz godina podržava slične aktivnosti.

Direktorka škole Nataša Selić Stanković posebno se zahvalila na „času prijateljstva“ i tom prilikom uručila zahvalnice Ireni Vujović, predstavnicima „Lukoil Srbija“ i Marini Maljković. 

 

Vremenska prognoza
Fog
-0 Beograd