Skip to main content
Crkva

Vanja iz Beograda nije nikako mogla da rodi bebu, a onda se pomolila OVOM SVECU i desilo se čudo

Foto: Profimedia
Porodica i prijatelji u šoku

Da molitve čuda čine najbolji je dokaz mlada majka Vanja iz Beograda, koja tvrdi da su joj molitve pomogle da ostane trudna i na svet donese jednu devojčicu. Ona nije zaboravila ni Svetog Nektarija kome se molila, a ni sveštenika u Manastiru Ćelije koji je savetovao da se moli.

PRAVOSLAVCI, OVO MORATE DA ZNATE: Evo šta znači crveno slovo i šta tog dana treba raditi

Ovo je molitva Svetom Vasiliju Ostroškom: Izgovorite OVE REČI i spasićete se svake muke i bolesti

Evo šta mu je napisala:

"Poštovani oče Nenade, rodila se Milica od Svetog Nektarija izmoljena.

Prošle godine poslali ste mi molitve za porod, ulje, ikonu Svetog Nektarija i brojanicu, Bogu hvala, eto mi i Milice. Molila sam se kako ste rekli i koristila osvešatno ulje. Venčali smo se u crkvi. Pre molitvi Svetom Nektariju dok nisam saznala za njega i molila mu se, nisam mogla da iznesem trudnoću, imala sam spontani.

molitva
Foto: Profimedia

Preko vas sam saznala za molitve za porod Svetom Nektariju. Čim sam počela moliti se i koristiti osvećeno ulje sve je počelo kako treba. Rodila se Milica 21.8.2017. godine. Sada joj je nešto više od 5 nedelja. Želela bih da pošaljem kandilo u Eginu u slavu Božiju i zahvalnost divnom Svetom Nektariju. Molim Vas pomenite Milicu (nije još krštena), Sladoja, Vanju, Ljubinku i Ivanu pred svetim moštima u Manastiru Ćelijama gde služite. Oprostite i hvala!

Blagodarna majka Vanja iz Beograda

Krstovdan 27.9.2017.godine Gospodnje".

SVAKI DAN ŠETATE OVOM BEOGRADSKOM ULICOM, A NE ZNATE STRAŠNU TAJNU KOJU KRIJE: Ovaj svetac je spaljen zbog Hrista

U Srbiji se deo moštiju Svetog Nektarija nalazi u Manastiru Ćelije. Pravoslavni vernici slave Svetog Nektarija Eginskog, kojem se mole za zdravlje i za izlečenje.

Njegova ikona čuva se u Valjevu, gde mnogi hodočasnici dolaze ne bi li im Sveti Nektarije uslišio molitve. Svetom Nektariju najviše se mole ljudi oboleli od raka, a na spisku bolesti čije je isceljenje po pravoslavnom verovanju pomogao su i paraliza, nervna oboljenja, oboljenja bubrega, očiju i Parkinsonova bolest.

Veruje se da su se nad njegovom moštima dešavala razna čuda isceljenja.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd