Skip to main content
olimpik

ZA SVE ZALJUBLJENIKE U FUDBAL: Ovi klubovi vam daju posebne popuste

Foto: Promo
Pod pokroviteljstvom opštine Zemun, a u okviru projekta Moja zemunska kartica, ima te priliku da svoje dete upišete na neki od vidova sporta uz popust.

Naime, svim korisnica Moje zemunske kartice omogućen je popust u sledećim sportskim klubovima: fudbalski klub „Zemun“, škola fudbala „Olimpik“, škola fudbala „Urban sport“, klub američkog fudbala „Pirati Zemun“, „Ragbi 13 klub Zemun“.

Fudbalski klub „Zemun“ osnovan je početkom 1945. godine, kome je prvo ime bilo Maksim Divnić, po fudbaleru koji je poginuo u toku rata.

Danas škola fudbala okuplja više od 200 dece sa kojima rade stručni treneri koji rade po planu i programu sa ciljem razvijanja njihovih igračkih i motoričkih sposobnosti i pripremu mladih igrača za prvu ekipu.

fk zemun
Foto: Srbija Danas

Svim korisnicima Moje zemunske kartice omogućene su besplatne karte za fudbalske utakmice na terenu FK Zemun.

- Svi koji vole fudbal razumeće kolika je ovo privilegija i nagrada za sve zaljubljenike. Dobijati besplatne karte je velika stvar i po broju ljudi vidim da je čitava priča uzela maha. I drago mi je zbog toga, jer ja kao strastven obožavalac fudbala sada mogu da gledam sve utakmice bez problema, bez da razmišljam "koliko ima do prvog" - kaže jedan od redovnih posetilaca FK Zemun.

fk zemun
Foto: Srbija Danas

Škola fudbala „Olimpik“ osnovana je 2004. godine u Beogradu. Prevashodni cilj Olimpika je vaspitanje i sportsko usmerenje dece uzrasta od pet do trinaest godina, kao i širenje aktivnosti na ostale sportske discipline. Trenutno je najaktivnija škola fudbala u Srbiji. Takmiči se na raznim turnirima u zemlji i inostranstvu.

Škola ima profesionalne trenere obučene za rad sa mlađim kategorijama, a cilj je i šire sportsko i teorijsko obrazovanje, druženje, zabava, takmičenje, kao i razvoj motoričkih sposobnosti.

olimpik
Foto: Promo

- U budućnosti želimo da što više pružimo našoj deci jer fudbal je igra radosti i najvažnija sporedna stvar na svetu – kažu iz „Olimpika“.

Korisnicima Moje zemunske kartice prvog meseca omogućeno je besplatno pohađanje škole fudbala za decu od 5 do 7 godina, a u naredna tri meseca 10 odsto popusta na članarinu. Popust važi samo za treninge u balonu ''Talija''.

Škola fudbala „Urban sport“ svim korisnicima Moje zemunske kartice daje 20 odsto popusta na trening u školi fudbala za devojčice i dečake.

- Prava stvar, šta da vam kažem. Moja ćerka ovde trenira fudbal, i imam sreću da je baš fudbal izabrala, a onda nam je zemunska kartica i popust koji dobijamo pomogle da dođemo u "Urban sport". Brojne pohvale na račun škole su učinile presudni korak i evo nas sada tu gde smo. - rekla je zadovoljna mama devojčice Jovane.

Klub američkog fudbala „Pirati Zemun“ je prvobitno osnovan 2009. godine. Nazvani su „Piratima“ u čast istorijski važnih reka Save i Dunava i borbenog duha tima uprkos svim poteškoćama.

Tokom proteklih nekoliko godina klub se izborio da opstane i zabeleži više zapaženih rezultata takmičeći se u Prvoj ligi Srbije. Trenirao je preko 300 igrača od kojih i dva reprezentativca, učestvovao u mnogobrojnim akcijama humanitarnog karaktera i pomogao promociji i razvoju sporta kod osnovaca i srednjoškolaca.

Američki fudbal je jedan od najdinamičnijih timskih sportova današnjice i verovatno najzahtevniji po pitanju snage i fizičke kondicije u odnosu na ostale, te je utoliko i jedan od najproduktivnijih sportova.

Svim korisnicima Moje zemunske kartice omogućeno je besplatno pohađanje škole američkog fudbala za decu do 15 godina starosti.

„Ragbi 13 klub Zemun“ osnovan je 2012. godine i ako mlad klub,na njegovom čelu su se nalazili veliki treneri i velike ličnosti srpskog ragbija: Nikola Matejić i Miloš Đorđević, da bi klub posle par meseci postojanja nasledio podmladak ekipe.

Sa trenerima koji imaju licence, znanje i iskustvo dolazimo do stvaranja vrhunskih i reprezentativnih sportista.

ragbi klub 13
Foto: Srbija Danas

- Pored Ragbija , kao elementarnog sporta, sportsko obrazovanje nadogradjujemo i drugim kolektivnim i individualnim sportovima - kažu iz kluba.

Korisnicima Moje zemunske kartice omogućeno je 50 odsto popusta za polaznike starosti 2000. godište i mlađe.

  • Fudbalski klub ”Zemun“ - Ugrinovačka 80, Zemun, 0668880804
  • Škola fudbala „Olimpik“ - Novi Beograd, Tošin bunar 161, 064/1765995
  • Škola fudbala „Urban sport“ - Zadrugarska bb, Zemun, OŠ Sutjeska, 063/301872
  • Klub američkog fudbala „Pirati Zemun“ - Zadrugarska bb Zemun, Stadion OŠ ”Sutjeska”,
  • 061/3214282
  • „Ragbi 13 klub Zemun“ - Zadrugarska bb, Zemun, Stadion OŠ”Sutjeska”, 065/5457202

„Moja zemunska kartica“ može se izvaditi bez nadoknade, samo uz ličnu kartu, na šalteru u opštini Zemun, za svega par minuta. Info telefon: 011 2197 985

Više informacija o "Mojoj zemunskoj kartici" možete naći na sajtu opštine Zemun, kao i na fejsbuk stranici Moja zemunska kartica.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd