Subota 24. feb 2024.
Zimska Bajka

Zimska bajka od 8. decembra: Nezaboravni praznici uz bogat program za sve generacije

Foto: Marko Edge
Zimska bajka, naš najlepši praznični festival, stiže 8. decembra u Savski park u Beogradu na vodi!

Prošle godine manifestaciju je posetilo više od 1,5 miliona ljudi, a i ove godine svi su pozvani da podele radost praznika i uživaju u najraskošnije dekorisanom prazničnom ambijentu kod nas, uz omiljenu muziku, široku gastronomsku ponudu, programe za najmlađe i zimski bioskop na otvorenom. Ulaz u Zimsku bajku biće besplatan, a radno vreme od 8. decembra do 8. januara biće od 12 do 22 časa svakog dana.

Ova zimska avantura namenjena je svima - za ljubitelje leda priprema se klizalište na čak 860 kvadratnih metara sa posebnim delovima za iskusne klizače i početnike. Neće nedostajati ni toplih mesta za druženje i uživanje sa porodicom i prijateljima. Više fire pit-ova i mesta na senu u zoni glavne bine učiniće Zimsku bajku omiljenim mestom u gradu. Sve ovo podsetiće nas na toplinu praznika i značaj zajedničkog proslavljanja uz jelku, poklone, najlepše ukrase i Deda Mraza.

Zimska Bajka
Foto: Aleks Dmitrović

Zimska bajka biće otvorena 8. decembra uz zvuke trube i veliki koncert Dejana Petrovića i njegovog Big Benda, što je samo jedan od brojnih koncerata koji nas očekuju. Uvod u njihov nastup biće paljenje novogodišnje rasvete uz nastup voljenog dečijeg hora Čarolija, a domaćin svečanog otvaranja Zimske bajke biće glumačka zvezda Anđelka Stević Žugić. 

Kompletan program manifestacije biće dostupan na sajtu zimskabajka.rs i na Instagram profilu @zimskabajka_beograd.

Čak trideset dana, druga po redu Zimska bajka uveličaće najlepši i najromantičniji deo godine! Prelep ambijent Beograda na vodi, uz najlepše boje, ukuse i mirise praznika, obeležiće i ovaj decembar, kada ćemo ispratiti staru i dočekati Novu, 2024. godinu. Okupite porodicu i prijatelje, otkažite sve druge obaveze i prepustite se zimskim čarolijama. Dobro poznati slogan Zimske bajke i ove godine je „Magija je tu!“.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd