Skip to main content
Radulović Šapić

CIRKUS OPOZICIJA: Radulović i Šapić hoće da se pljuju na TV ekranu, da im se SMEJE cela Srbija

Svakodnevno prepucavanje na "Tviteru" nije im dovoljno, pa bi sukob da prebace na TV ekrane

Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović prethodnih dana imao je žestoke sukobe sa kandidatom za gradonačelnika na predstojećim izborima i predsednikom Opštine Novi Beograd Aleksandrom Šapićem. A sada fajt žele da prebace i na TV ekrane, pa da im se smeje cela Srbija.

Radulović i njegova ekipa danima ne štede pogrdne reči za nekadašnjeg vaterpolistu pa su ga žestoko isprozivali za zloupotrebu javnih resursa i otimanje para od građana.

Pročitajte i:

Svađe i prozivke putem društvenih mreža su išle dotle da je čak jedan od pripadnika Radulovićevog "tabora" pretio hapšenjem predsedniku Opštine Novi Beograd.

A sada bi opoziciona elita svoj cirkus da prebaci sa društvenih mreža na televiziju.

Inicijator je očigledno bio Radulović, A Šapić mu je "šmekerski" predoložio - bilo kad i bilo gde: 

-  Evo ako zakažete u Zumiranju i na Balkan Info, posebno gostovanje za nas dvoje, a da se moje prethodno dogovoreno ne ukida, javno odmah pristajem. Evo možete njihove odgovore i ovde da objavite. Jel sad ok?

Međutim, ni kod ugovaranja TV obračuna ne ide im tako glatko, pa je tako Radulović na svom profilu na Tviteru napisao:

- Ipak mora istina da se govori. Radi se o posebnim terminima za duel. I Zumiranje i Balkan info. I mora na neutralnom kanalu sa novinarima, da se doktor ne bi prenemagao i kukao: nepravda. Pa rekoste doktore bilo gde bilo kada. Šta se promenilo?

Nije dugo trebalo Šapiću da odgovori.

- Jaoo. Pa valjda ako kažete bilo kad i bilo gde, je nešto što taj koji proziva treba da obezbedi, a ne da traži da se ubacuje u moja gostovanja, kojih iovako malo imam pred izore. Onaj koji proziva, ne komplikuje. A on je prozivao, a sad komplikuje. A pri tom ima svoju televiziju - napisao je bivši vaterpolista.

Dvojica opozicionara očigledno nemaju šta da ponude građanima osim svog cirkusa koji uglavnom prate zaludni tviteraši. Mada, istina, bilo bi zanimljivo taj cirkus videti i na TV-u.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd