Sreda 29. nov 2023.
Matej Periš

"BRZA KOLA I SKUPI RAČUNI" Matejevi drugovi PODIGLI PRAŠINU na mrežama: Šta rade dok Splićanina nema? (VIDEO)

Foto: Shutterstock /Printscreen/Instagram/Matej Peris/Facebook/Gotik
Sudbina mladog Splićanina i dalje je nepoznata ali potraga u Beogradu ne posustaje ni na reci, ni na obali.

Na storiju Instagram naloga jednog od drugova nestalog Splićanina Mateja Periša, koji je s njim bio u Beogradu za Novu godinu, pojavio se snimak na kom se vidi kako društvo koje sedi u kafiću, naručuje piće, uživa u zalasku sunca i grohotom se smeje.

AKO IMATE OVU NOVČANICU MOŽETE DOBITI I DO 8.000 EVRA! Brzo zavirite u svoje džepove (FOTO)

AKO IMATE OVU NOVČANICU MOŽETE DOBITI I DO 8.000 EVRA! Brzo zavirite u svoje džepove (FOTO)

MATEJEV OTAC UVEREN DA SU DRUGOVI REKLI SVE POLICIJI: Nenad Periš otkrio sa kim razgovara svakog dana

MATEJEV OTAC UVEREN DA SU DRUGOVI REKLI SVE POLICIJI: Nenad Periš otkrio sa kim razgovara svakog dana

GRAĐANI JAVLJALI DA SU VIDELI NESTALOG MATEJA NA OVIM MESTIMA: Policija otkrila sve LAŽNE DOJAVE koje su im stizale

GRAĐANI JAVLJALI DA SU VIDELI NESTALOG MATEJA NA OVIM MESTIMA: Policija otkrila sve LAŽNE DOJAVE koje su im stizale

U jednom trenutku čuje se i uzvik koliki je račun koji je konobar doneo.

U hrvatskim medijima pre nekoliko dana preneti su i komentari sa društvenih mreža na račun istog Matejevog druga koji sudeći po slikama voli dobar provod, skupa pića, brze motore i luksuzne automobile.

- Lepi su ti prijatelji, dok je Matej boga pitaj gde, oni se zabavljaju i pijuckaju vino - objavjeno je tada na Instagramu povodom posta koji je u međuvremenu izbrisan a na kojem se navodno videlo kako po povratku u Split ista osoba drži u ruci čašu vina dok se u Beogradu traga za nestalim Matejem.

Instagram korisnici iz Hrvatske su pre nekoliko dana u komentarima pisali i da su Matejevi drugovi i posle nestanka svog druga objavljivali na mrežama fotografije provoda u Beogradu što je izazvalo gnev mnogih komentatora koji nisu mogli da razumeju takvo ponašanje...

- Ljudi moji, to su mu prijatelji, deca lovatora... Za dotične se zna da vole divljati po Splitu i okolnim mestima, brza auta, skupa roba... Eno dotični nazdravlja uz čašu vina na instastoriju... - napisao je, između ostalog, jedan od komentatora.

Sudbina mladog Splićanina i dalje je nepoznata ali potraga u Beogradu ne posustaje ni na reci, ni na obali. U potragu su uključene i termovizijske kamere.

Podsetimo, Matej je nestao u noći između 30. i 31. decembra, čini se iz čista mira, usred provoda sa šestoricom drugara iz rodnog Splita, a koji su njegov nestanak prijavili 18 sati kasnije, sledećeg dana popodne. U rasvetljavanje slučaja uključen je i Interpol kao i sve zemlje nizvodno kroz koje protiče Dunav.

Očajni otac nestalog Mateja Nenad Periš i dalje je u Beogradu u očekivanju čuda i najboljih mogućih vesti - da će mu sin biti pronađen živ.

On je u nekoliko navrata i za srpske i za hrvatske medije izjavljivao da su drugovi njegovog sina utučeni jer je reč o drugarstvu još iz prvog razreda osnovne škole. On je više puta izjavljivao i da se s njima čuje svaki dan, te da su oni po povratku kući dobili koronu i razboleli se.

- Teško je. Kao da su izgubili brata - rekao je u prvim danima potrage Nenad Periš, dugogodišnji vaterpolo sudija i ugledni Splićanin.

Vremenska prognoza
Clear sky
-1 Beograd