Skip to main content
Vanja Udovičić

"DAO SAM NALOG ZA SMENU BOJOVIĆA" Ministar Udović reagovao na nasilje direktora Zavoda za sport

Foto: MN Press
Povodom snimka na kom direktor Zavoda za sport i medicinu sporta Repubile Srbije Goran Bojović fizički nasrće na zaposlenu osobu, ministar Vanja Udovičić je poručio da osuđuje svaki vid nasilja i da je već dao nalog za njegovu smenu.

- Svaki vid nasilja najoštrije osuđujem, posebno onaj nad ženama. Sinoć kasno sam dobio i video snimak, nakon čega sam odmah odreagovao i danas dao nalog za hitnu smenu Gorana Bojovića - navodi se u saopštenju ministra Udovičića.

Podsetimo, Bojović je uleteo u jednu od kancelarija, a onda pred najmanje dva svedoka fizički napao radnicu.

Snimak sigurnosnih kamera pokazuje Bojovića kako ulazi u kancelariju, a onda se odmah unosi u lice radnici. Pokazuje joj prstom ka vratima, a kada mu ona odgovara hvata je za vrat i gura u fotelju, ona pada u fotelju nakon što je leđima udarila u zid. Nadvio se nad njom, a onda ona ustaje i nastavlja se polemika.

Bojović zatim odlazi do jednog od dva svedoka, žestoko se obraća, pokazuje prstom, a onda nastavlja započetu svađu. Sve vreme žena koja sedi za stolom nemo posmatra i nervozno "lomi" prste verovatno šokirana razvojem događaja.

BONUS VIDEO: Stravičan udes na Banovom brdu

 

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd