Utorak 19. mar 2024.
Vlade Divac

DIVAC PRVI PUT OTVORENO O AFERI KANTRIMEN: Ne shvatam poruku koju su mi poslali

Foto: Profimedia
Vlade Divac, posle osam godina, ponovo je odlučio da sa porodicom napusti Srbiju, a prvi put je progovorio o "aferi kantrimen" i medijskim napisima da je "kantrimen" kojim je pregažen Luka Jovanović pripadao njegovoj supruzi.

"To su opasne stvari, i rađene sa ciljem. Oni su uzeli pod svoje oca poginulog mladića i manipulišu njegovim bolom u ostvarivanju svog cilja. Stavili su Snežaninu sliku na naslovnu stranu sa njenim "minijem" - "mini moris", a ne "kantrimen", ispinuju. Nađen je dečko koji je počinio saobraćajnu nesreću, sa dvoje, troje ili više svedoka koji su sa njim bili u kolima i snimali u trenutku nesreće, i osuđeni su.

MISTERIJA ZA KOJOM SRBIJA TRAGA: "Čiji je i gde je kantrimen? Lukin otac sada želi da sretne Snežanu Divac

Postoji snimak kola da je to evidentno "kantrimen", koji niko nikada u mojoj porodici nije imao, ali se ne zna čija su kola. I ja mislim da se sa razlogom to krije, jer je toliko malo takvih kola kod nas, i to je jedna stvar. 

kantrimen
Foto: Youtube Printscreen

Druga stvar je da su ti koji kriju čiji je kantrimen mogli da ništa ne kažu, ali su izabrali moju porodicu, sa nekim razlogom. Ja ne znam koji je razlog i koju poruku nam šalju, ne znam šta treba da shvatim", rekao je Divac.

SNEŽANA DIVAC ISPRIČALA LUKINOJ MAĆEHI: "Luka mi se tri puta javljao u snovima"

Divac je u intervjuu za Nedeljnik naveo i da je shvatio sve poruke vezane za pare, politiku, ali ovu koja mu je poslata preko afere "kantrimen" ne shvata. On je zaključio da je to direktan udar na integritet cele njegove porodice.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd