Skip to main content
Jelena Milić i Irina Vukotić

Irina se oglasila posle napada Jelene Milić: Voditeljka objasnila kad u emisiji nema mesta za dvoje (VIDEO)

Foto: Happy TV printscreen
Neprijatna scena odigrala se u utorak 

Irina Vukotić, voditeljka jutarnjeg programa Hepi televizije oglasila se posle sukoba sa direktorom CEAS Jelenom Milić i na pitanje kako to izgleda kada za neprijatelja imate NATO pakt, odnosno njihovog lobistu u srbiji Jelenu Milić, Irina uz osmeh objašnjava da njena dobronamernost koju neguje već osamnaest godina nije pretrpela nikakvu promenu.

- Kada se neki razgovor pretvori u monolog, a nije više dijalog, tu onda nema mesta za dve osobe, dovoljna je jedna. Verujem da i kada je sukob mišljenja i kada su različiti stavovi u pitanju, sve može da ostane kulturno, ljudski, sa stavom. Kada to nije tako i kada to ode u neke druge dimenzije, pogotovu kada nivo komunikacije nije nivo koji je negde svima nama poznat i dobar, onda se, eto, prvi put dogodi se to što se dogodilo - kaže Irina.

Neprijatna scena odigrala se u utorak u emisiji "Dobro jutro Srbijo" televizije Hepi, kada je direktor CEAS Jelena Milić napala voditeljku Irinu Vukotić, lažno je optuživši da "nije reagovala kad je dr Vojislav Šešelj govorio o tome da Jelena Milić ima picajzle", iako Šešelj u toj emisiji nije rekao da baš Jelena Milić ima picajzle. 

Pratite nas na našem instagramu Srbijadanas.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
7 Beograd