Skip to main content
maglenke

NIŠLIJKA U KOLIMA BILA ZAROBLJENA 24 SATA A ONDA SE POJAVILA MIRJANA: Nije mogla da pozove pomoć jer joj se ISPRAZNILA BATERIJA na mobilnom telefonu

Foto: Profimedia
Mirjana je spasila sigurne smrti

Meštanka niškog sela Paljina Mirjana Jovanović, spasila je od sigurne smrti Nišlijku S. M. (65) koja je spletom nesvakidašnjih okolnosti ostala zarobljena u svom vozilu gde je provela više od 24 sata.

VLAŠKA MAGIJA TERA STRAH U KOSTI! Otrivene najveće tajne: To ćiribu-ćiriba može da se baje sa kapljicama i koncima

VLAŠKA MAGIJA TERA STRAH U KOSTI! Otrivene najveće tajne: To ćiribu-ćiriba može da se baje sa kapljicama i koncima

ZABELELA SE SRBIJA! Prvi sneg pada u Užicu, Novoj Varoši, Zlatiboru - saobraćaj otežan (VIDEO)

ZABELELA SE SRBIJA! Prvi sneg pada u Užicu, Novoj Varoši, Zlatiboru - saobraćaj otežan (VIDEO)

SVI KAO JEDAN: Celo selo na jugu Srbije decenijama sluša samo pank rok muziku (VIDEO)

SVI KAO JEDAN: Celo selo na jugu Srbije decenijama sluša samo pank rok muziku (VIDEO)

Šezdesetpetogodišnjakinja je krenula u subotu u banju Topilo, poznatu po lekovitom uticaju na bolesti koštano-zglobnog sistema, ali je greškom skrenula na slepi puteljak i ostala zaglavljena u šumi. Dan kasnije na nju je slučajno naišla Mirjana koja se prečicom uputila na seosko groblje jer joj je nedavno preminula majka.

Mirjana kaže da je bila u neverici kada je u kolima ugledala bespomoćnu ženu.

- Najpre sam pomislila da je neko došao da skuplja drva, međutim, kad sam prišla bliže, videla sam tragove klizanja, izbačene patosnice, shvatila sam da nešto nije kako treba. Ugledala sam ženu kako sedi u kolima na mestu vozača, pitala sam je da li može da izađe, ali mi je rekla da je teško pokretna.

Objasnila mi je da je krenula u banju Topilo da se leči, te da joj je neko rekao da tom prečicom može brže da stigne. Rekla sam joj da je to put do groblja, te da se tu ne može kolima i da je pravo čudo kako je i dotle došla. Sreća je što smo tuda prošli, inače bi žena tu umrla u šumi, daleko bilo.

Tuda niko ne prolazi, postoji drugi put do groblja gde se ide kolima, a puka je slučajnost bila da smo mi naišli i videli je. Bila je u grmlju, među drvećem i šibljem, ma sreća je da smo je ugledali - priča Mirjana.

Objašnjava da je shvatila da je ženi potrebna pomoć, pa je nije mnogo zapitkivala već je alarmirala policiju.

- Ne znam ni kako se zove, ni odakle je, odmah sam pozvala policiju pa su oni preuzeli dalju brigu o njoj. Važno je da je na vreme zbrinuta i da se sve lepo završilo. Stvarno sam se uplašila kada sam je videla u kolima, svašta mi je palo na pamet, mnoge loše stvari se dešavaju... Nadam se da će biti dobro, imala je puno sreće - zaključuje Mirjana.

Na svu sreću, žena je u svom "fiat puntu" imala dosta namirnica s obzirom na to da je nameravala da se u banji hrani u svojoj režiji, pa je bar nije mučila glad. Nažalost, kako saznajemo, ispraznila joj se baterija u mobilnom telefonu, pa nije mogla nikoga da pozove u pomoć.

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd